Nervöst!

Mitt i veckan nu, match ikväll emot Gefle, oerhört viktigt då guldstriden kan avgöras lite på förhand.
Håller verkligen tummarna för att Djurgården tar poäng av Ellos, det tar på krafterna, men med lite tur så är det snart i hamn. Men man är nervös som bara den, det blir nästan en livstil
Utlovade ju 3 mål och 2 ass i Måndags, vilket det blev också. Spelet var lite sådär bara, som kalvar på grönbete, ingen ordning någonstans. Men stundtals fick vi bra flyt i liret, men vissa andra stunder var det fullständig kaos.
Men det ska vi nog få ordning på... Kul som fan iaf!
Mycket jobb nu också, chefen vill att vi jobbar dag o natt, men det finns gränser. Men lite övertid skadar inte. så det blir det nu lite då och då. Det blir klirr i kassan iaf..
Lördag susar vi emot Jönköping för fighten HV71-Färjestads BK, lite riktig hockey, men två skitlag dock men det var ett billigt pris för mycket biljetter så då får man bita ihop, ska bli roligt iaf.
Nehe, en dusch nu sen ladda med en pizza på Nya Italia och sen tar vi 3 poäng och utökat guldgreppet!
Framåt pojkar!!

I´m too far from my personal Graceland.

Veckan har dragit igång igen, efter helgens bravader.
Känner mig oerhört pigg idag, kan vara för att helgen var lugn och städad. Det gynnar verkligen på Måndagsmorgonen.
I Fredags var det mys med Hon, en urtrevlig kväll med hämtkäk och allmänt mys och många skratt. Sen somnade vi så sakterligen framåt kvällen...
Lördagen spenderades på stan, inhandlade lite prylar som jag tyckte jag behövde och drev runt lite på stan och morsade på folk. Tog en öl på Harrys och laddade inför matchen emot DIF. Besökte även Dragsplåtchefen innan matchen och vi drog oss senare emot Harrys där vi bevittnade batljen, och det gick ju bra får an säga. Kanske inte världens bästa match, men vi gick ju segrande ur kampen med 0-1 och det räckte ju för att dra upp våra mungiper högt över öronen. Sen att blåvitt piskade skiten ut ellos gjorde ju inte ett skit. Det ser väldigt ljust ut nu, LEDIGHET;Chefen!
Vi fortsatte Lördagen med vin och öl, drog oss ner till Harrys där vi mest hängde hela kvällen i diverse baren. Roligast på kvällen var att T hängde på, inte ofta han är ute, men han höll hov ändå och roade oss mest hela tiden!
Men annars var det inte så mycket att ha, trångt och mycket folk, det blir lite halvjobbigt då. Men i övrigt var kvällen mycket trevlig. Och Söndagen var som vanligt, sova ut lite, dra sig ner till hallen för att döma och kort därefter DJa på matchen.. Som dom förövrigt la, men det kommer fler matcher som tur e.!
Missade ju också att man skulle dra tillbaka klockhelvete igår, men upptäckte det i sista stund, annars hae jag varit i hallen dryga timmen för den jag skulle vara där.
Tur verkligen!!
Ikväll innebandytränings match med maskinen Tulunda! Jag utlovar er 3 mål och 2 ass...

Fix you.

Helgen är här mina vänner, detta underbara mirakel vi en gång i veckan får kliva in. Det har anlänt, det har kommit och man är alltid lika upprymd. Helgen har alltid förväntningar på sig, ibland bra, ibland dåliga.
Helgen kommer spenderas så sådan, ikväll blir det mys framför tvn med hämtmat med Hon, blir mysigt som faen..
Imorgon finns inget planerat förrens 16 då det är avspark för guldjakten på Stockholms Stadion i den såkallade Kungliga Hufudstaden. Sen är fältet öppet igen, inga planer alls, kan bli utgång men då känns mina vita månad som jag just nu är inne i helt borta, det kanske är priset man får betala som ung? Inga vita månader här inte...
Söndagen kommer användas till det vanliga, dömma hockey för att senare DJa på IFKHs match emot Lenhovda.
Lite lagom underhållning en helg i Oktober, som jag ser det iaf..
Vi får hoppas vi hittar några guldkorn på resans gång, det brukar bli så,...

Rock the weekend!

Leave me falling forever? Karma Killer.

Onsdag är här, och snart förbrukad också.
Igår var man ju iväg på liftkurs på hotell Svanen, inget nytt direkt men många skrämmande bilder på olyckor fick man se, och det känns iaf tryggt att få se dom på bild, så man slipper uppleva dom själv.
Och igår slog Kalle o Maja på den stora trumman och Maja födde deras första barn, en dotter som enligt far sin ska heta Angelina. Blev riktigt glad bär jag fick beskedet eftersom det dröjt en och en halv vecka över tiden så började man ju undra om den lilla krabaten var blyg. Men hon kom till slut. Grattis!!
Två dagar kvar på arbetsveckan, skönt de, mycket att pyssla nu nämligen, det ska plåtas i var och varannat hörn. Men man kan inte mer än jobba, så är det faktiskt!
Nu ska jag snart iväg och lira lite innebandy... Förbannat kul den däringa spooorten...

Hej!

She´s the one...

Veckan har precis börjat, och Måndagen är avslutad.
Har varit en bra måndag, och det har sin enkla förklaring. Den har varit vit, eller ja, nästan iaf, det blev 3 öl innan matchen i Lördags, men det går under betäckningen vit. Så idag har man varit pigg som bara den... Helt underbart.
Helgen har varit underbar, Skägge och jag åt tacos i fredags och bara degade, jag lnöt mig tidigt och vaknade utvilad och pigg på morgonen...
Sen var de ju KFF, det gick ju inte så värst bra, bra spel och allt fram till avsluten, alldeles bedrövligt..
Men så är det ibland, och det är ju bara idrott. Men det är fyra matcher kvar och guldstriden har ju verkligen tättnat rejält, men det gör det hela mer spännande. Ska bli jäkligt kul att följa upplösningen och jag tror väldigt hårt på våra Röda Bröder. Efter matche bjö Hon på Lasange, helt underbart gott och sen blev det tv kväll med Dansbandskampen och alla möjliga program, men det förstnämnda var ganska roligt och det blev någo form utav krock när dom körde apoligize i dansbandsversion, konstigt, men verkligen underhållande...
Söndagen spenderades i ishallen, dömma småkidsen sen spelade dom stora pojkarna.
kryss blev det, inge vidare match så jag låter den vara..
Men när jag sitter där i hallen, blir jag så sugen på att snöra på mig rören igen och göra comeback-
Men jag inser rätt fort att det är en lång resa, många timmar, många dagar och i det stora hela tar det för mycket tid.
Träningar 3 dagar i veckan, plus match, det äter tid. Men det hade varit så innerligt roligt att lira igen...
Men men, vi får se, det känns långt bort.
Imorgon bär det av emot liftkurs på Hotell Svanen, men nu först ikväll blir det innebandy..

Working for the weekend...

Just something for the pain.

Onsdag kväll, har jobbat över, seg i kroppen, huvudet är slutkört och mina kropp känns verkligen död.
Men bra blev det.

"Tell me something I dont´know"
Jag förstår mig inte själv nu, gräddfat med guldkant verkligen. Men jag lever inte upp till något, jag säger en sak, agerar efter den andra och tyr mig till det som behagar mig själv. Så funkar de inte, det handlar om att vara därför nån, vara rättvis, leva som man säger, leva som man lär. Jag är dålig på det nu, extremt dålig. Jag sparkar ifrån mig, när jag egentligen bör sparka ner mig själv. Det sägs att det finns egoister här på vår jord, har aldrig sett mig som en sådan, men ibland undrar jag,... Jag verkar mer tro mig, bry mig själv om andra, men i själv verket är jag ett rusande tåg för mig själv.
Vad gör man? när det finns något fast man själv lever i någon form av egoist värld?

Cut me like a knife.

Calmarrackass 2lax8

Helgen är avslutad. I många olika tappningar, Lördagen var ju inbokad på Harrys tillsammans med Calmarrackass, lagfest som det heter.  Vi började här, hemma hos mig vid kl 16. Lite värming, och det blev ganska bra värming kan man säga, alla var glada ihågen när vi promenerade emot Harrys. Uppklädda till tänderna i kostym, skjortor, flugor och slipsar. Eleganta som fan. När vi entrade salongerna tog vi oss en välförtjänt fördrink som tack för promenaden, sen drog vi oss neråt grottan där kvällen skulle ta vid. Maten serverades rätt så omgående, kotlettrad med potatisgratäng med rödvinsås. Delikat i min mun, och i alla andras dessutom. Affe imponerades av det, och han är beryktad kock.
Sen blev det en skvätt kaffe och mera öl och sprit fram till kl slog 20, då bowlingen låg framför våra fötter.
gjorde väl inte min bästa runda, men vi hade roligt, och det sammanfattar helga bowlingen ganska klockrent. Man började under detn tiden känna av den där värminingen och allt vid mattifället...
Kostar att ligga på topp.
Vi hade även lite prisutdelning där vi hade tryckt läckra tröjor med texten Calmarackass på framsidan och sendan nomineringen på ryggen. och dom nomineringarna som utdelades är följande...

Årets Flit- Malte Palm.
Årets Diva- Marcus Sjöbäck
Årets Mål- Viktor Johansson
Årets Målgest- Niklas Nyman
Årets Mest Värdefulla Spelare- Kalle Gruber

Den sistnämda kändes mest klockren efter som Kalle är chefen över hela teamet, grundaren och uppstyraren..
Så den var han verkligen värd.
Vi såg matchen emellan Sverige -Portugal, och det är riktigt pinsammt att det inte görs några byten.
Tycker extra synd om Viktor Elm som har varit den mest genomgående bästa spelaren i Allsvenskan i år, och när väl läget ser ljust ut för inhopp, ja då blir det inga byten. För jävla dåligt..

Men vi tänkte inte mer på det, det bekymrade aldrig oss. Vi var fulla, glada och upprymmae av kvällen.
Så vi öste natten lång, och fan vet vad som hände.
Men kul hade vi!

 

I will never confess..

So come on NOW!

torsdagen är här och jag är kluven, vet inte riktigt vart jag står eller vad det är frågan om.
Känner mig inlindad i någon form utav taggtråd, jag tar mig inte därifrån, jag får inte fram den rätta betydelsen, och när jag väl tror det, så är jag inte i närheten.
Ibland fattar jag ingenting, jag viger mitt liv åt det, försöker, trixar och löper linan ut. Men jag får en armbåge i sidan då och då, och jag känner mig inte vatten värd.   "Every dog has it´s day", sant så sant.
Men den här har dom oftare än den bredvid. Jag vet ifan, men ibland känns allt som en rolig roadtrip, du och jag på tu man hand, ibland är det kravaller.
Someday I will be back on the juice again..

Snart är det Fredag och helgen är min bästa vän.
Lördagen blir det knall och pang, fest på Harrys med gänget, sååååå gott ska det bli.
Back on the juice lixom...


Stängt för nu, eller kommer strax.

Arbetsveckan har slitit tag i mig, och Tisdagen är redan här efter en helg med utflykter.
Men nu för tiden går veckorna så fort, så snart är det helg igen.
I lördags klev vi på tåget, och rullade kort därefter emot Stockholm. Dryg tågresa blev det, många långa timmar i 1:a klass kupén, och dessa dryga tågmänniskor som tycker det ska vara knäpptyst överallt, dom finns det alldeles för många av, så jag knäckte ett par pilsner och höll ännu mer låda.
Väl framme i Stockholm möttes vi av regn och Lördagskaos på stan, jag guidade oss till hotellet likt en gud. Sprang i princip in i hotelldörren och måttade ord "fan, nu är vi här".
Incheckning i reception och rum, sen slappade vi loss lite för att senare bege oss ut i staden, vår första plan var att käka på teatergrillen, men efter vidare samråd så blev ett något billigare alternativ, nämligen Fridays.
Där åt jag en grym stek som var Jack Daniel´s glaserad och till det pommes, något så sagolikt gott var det iaf, ett par öl hann vi med också. Vi tog med våra intryck på vägen hem emot hotellt och vi kom väl i all enighet fram till att Stureplan var något ocharmig på dagen, inte direkt det man väntade sig.
Sen blev det ännu mer slappande på rummet, och klubbade igenom samling i baren vid sexhugget, där vid rätt plats och tidpunkt intog ett par groggar innan taxin med mig i framplåten styrde oss emot Globen- Kvällens slagfält.
Jag guidade även oss till rätta där, som den mästare av lokalsinne man är.
Väl inne kryllade folket och vi var i god tid för pilsner, och så blev det men det fick avbrytas för att Hardcore Superstars spelade inne i arenan och vi gav upp ölen, men till vår förvåning skulle vi inte gjort det, dom spelade nämligen playback och det går verkligen bort.
Så vi återgick till baren där vi tog oss ett par kalla.
Matchen började så småningom och det var nationalsånger till höger vänster, sen dök Mats Sundin förbi för att göra något symboliskt nedsläpp och jublet nådde sina höjder.
Matchen var bra, men inte mer än så, men man märker verkligen skillnad emot elitserien, för NHL får elitserien att framstå som rena korphockey. Det är stor skillnad..
Efter matchen iaf, så var det givetvis ett årsjobb att hitta en taxi, men vem tror ni ordnade det, jo givetvis jag.
Kvällen och dagen hade varit lång, så vi slog ihjäl den med youtube och grogg. Kanske inte så elegant med ack så underhållande och vi hade igen det dagen efter. Även om man inte gjorde en mollbergare i pik på morgonen så kändes det ganska skönt att man gav upp tidigt.
Det har verkligen sina nack och fördelar det där,,,

KFF lirade ju samma dag, och vilket platt fall det blev där då. Förlust emot Trellehålla av alla gäng, Rydan utvisad.
Usch, ingen vacker historia de där, jag orkar inte ens reflektera över det.
Så jag låter det va, så får alla andra älta det där, för det kan dom. Lita på det..

Nu tar vi sikte emot helgen-...!

Nomadic You.

like if i was just nobody
would i still be such a mess
if i would i'd never confess
and there's you with all your sorrowns
all those tears behind blackened eyes
you hide behind your fake disguise


Fredagen är äntligen här, tack gode gud i höjden! Så skönt att vara ledig igen, steg av i går vid lunch, eftersom vi var i Borås och kikade in KFF-Feyenoord på Borås Arena. En riktigt rolig tripp blev det, vi stack runt två hugget, och alltid en aningen försenade med bröderna Johansson bakom tidsplaneringen, det slår aldrig fel.
Öl och fotbollstugg i bilen, vi vände in och ut på dom mest sanningarna och lögnerna och kände oss en aningen upprymda inför kvällen. Väl framme i Borås så såg vi poliser överallt, precis överallt, men som tur var så slapp vi beblanda oss med dom. Skötsamma pojkar som är ute och turnerar. Men lite glada i hatten anledde vi iaf, och en av Bröderna lyckades tappa biljetten när vi skulle entra arenan, men han återfann den som tur va, och allt fick ett mer lyckligt slut. Inte matchen dock, Kalmar la hela skiten, och därmed ridå. Så lite vissna men ändå nånstans stolt över våra Kalmarriddare styrde vi emot Kalmar i höstnatten som varvades med blixtar och ösregn.

Idag har jag varit ledig, eller ja, det fick jag inte riktigt, var tvungen att jobba en timme för jag är den ende på firman som får köra liften på det jobbet, så man fick ju ställa upp va. En aningen seg och lite jetlaggad så klarade jag ut det galant..
Men det har varit skönt att bara va idag, var och kikade in Bauhaus och Media Market, oh boy!, det e stora affärer vi snackar därute. Kul och se att det händer saker, tänk om Arenan kunde gå lika snabbt då hade nog Nanne varit sprudlande glad. Eller?

Imorgon åker vi till Stockholm kl 09.03, för er som vill vinka av oss.
Då vi ska upp till den så kallade Kungliga Hufudstaden och kika hockey i den där stora Golfbollen dom har placerat på Söder, NHL kommer ju nämligen på besök.
Pittsburgh-Ottawa, högklassig underhållning, hotell mitt i city, och en pulserade stad, de blir nog bra va?
Så imorgon byter vi ut Henrik Rydström och Lasse Johansson emot Hossa och Crosby, nyanser på sitt sätt, fast ändå inte, jag älskar bara jämförelsen även om jag bara vet det viktigaste...

Ha en bra helg. Love each other!

Fuck off and die.

This time I think
I'm gonna let it all out
Open up the book
And rip the bad pages out
God I'm so sorry
For the bad things
I have done
Satan don't you worry
I still owe you one

Onsdag idag, imorgon Torsdag (Ofan), och imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan.
Imorgon beger vi oss till Borås för att bevittna Kalmar FFs framfart i UEFA Cupen.
Ska bli skitkul att åka iväg en sväng och dessutom kolla på riktig klassfotboll.
Så imorgon kl 14 åker vi, dessförinnan siktar vi på en lunch i stan.
Ledig Fredag är man iaf, det lär ju blir ett par kalla imorgon och då är det lika bra att ha en day off så man kan repa sig.
För på Lördagen bär det ju av emot Sthlm, NHL Premiären i Globen emellan Pittsburgh och Ottawa.
Ska bli skitkul att se lite NHL hcokey, och lite rikitga stjärnor, inga duvungar de där direkt.
Sen blir det väl lite fest i Sthlm också, hotell också.
Sen hem Söndag, så man står inför ett par riktigt intensvia dagar. Men det är så livet ska levas, intensivt och kort.
Ah, kort kanske va att ta i, men man ska fanimej leva.

I kväll smäller det också stora raketer på Södra Ut, match emot Kula med Calmarrackass, vi är så gott som klara för nästa serie, men vi går för vinst ändå givetvis, lite manfall men jag tror vi rer det galant-

Sen en TACKLING:

superbloggen, där man kan läsa om det mesta, laserbehadnlingar för ögonen, resor till Egypten, vädret, fester och hur mycket lägenheterna kostar i Fjollträsk, har infört nått j-vla spamsystem med IP adresser och hela den biten.
Lite kul faktiskt, jag trodde hela poängen med en blogg va att få feedback via läsarna, men enligt uppgifter tas dom "känsliga" kommentarena bort. Det är väl vrickat?
"Så får man inte säga, så får man inte skriva, bla bla bla". Yttrandefrihet.

Fuck off and die.


Alla er andra älskar jag...

RSS 2.0