All Because Of You.

Veckans bästa idag, Fredag! Denna alldeles underbara dag som gör en så glad och lycklig att det bara spritter i kroppen. Hehe. Ingen vanlig fredag i dag dock, ska arbeta imorgon. Så, det känns som en torsdag idag.
Men hinder är till för att ta sig över.
Men FUCK vad kallt det är, typ 70 minus grader känns det som. Men det är väl svensk sommar som nu blir till höst, bara så där. Man går en bister tid tillmötes nu, snart vinter och ett kylslaget Sverige är snart standard.
Men men, som sagt hinder är till för att ta sig över...
Annars är det piano tycker jag, går bra i fobollen nu, kryss senast jue. En relativt hög tabellplacering gentemot innan, skönt. Allt blir så mycket roligare då... Varför vinner man inte hela tiden? Det kanske är det som är tjusningen... "win some, lose some?

Kanske ger Harrys en omgång ikväll, under städade former. Är ju trots allt jobb i morgon...

"There´s no more rabbits in my hat to make things right"


I Just Can´t Help Believin´

Haft en mycket bra dag i idag, flytit på bra på jobbet. Var först på Öland och gjorde klart ett jobb sen stod jag på verkstaden och lyssnade på friidrottsvm och tillverkarde lite bitar. En soft dag.
Träffade därefter bror min på Clas Ohlson när jag skulle köpa CD-R skivor... alltid kul att träffa honom, den token.
Var hos Jacobs sister Jenny också, kollade lite jobb som skulle utföras. Precis som om det inte räckte med jobb nu, men vännerna ställer man ju alltid upp för. Även om det hade varit med en revolver emot pannan...
Tyckte lite synd om SötKallur idag, som hon kutade! Sen blev det snäppet bredvid pallen, tråkigt tycker jag. För hon verkar vara en sån jordnära tjej från Falun som man bara vill ska stå på pallen varje dag. Sen grät hon efteråt, både av glädje och besvikelse. Hur mycket säger inte det om henne? I min värld står hon som segerare och lite okrönt pallkung idag. Tapper insats, men tårar som slutskede. Ficl nästan gåshud när jag hörde hennes röst efter loppet..

Inte mycket att berätta idag, men fler dagar väntar ju framför oss..

"Nobody cares, it´s win Or lose, not how you play the game"

"I was just trying to be myself
You go your way, I'll meet you in hell"

"You can do the math a thousand ways but you can't erase the facts"

"So I'll cash my cheques and place my bets, And hope I'll always win, Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin"




Dear Mr President

Jaha, segerns sötma slog oss lite i nacken idag. Kryss mot Pukebröderna efter 1-1 som slutresultat.
Denna match hade vi inte rätt inställningen till att börja med och blev lite tillbakatryckta ibörjan. Vi försöker iaf spela fotboll och rulla via mitten, men vi lyckas inte riktigt och Puke kan smälla in 1-0 på en hörnvariant som föll dom i handen. Därefter tycker jag vi tar oss lite i kragen och spelar upp oss ett snäpp även om det inte är våran normala standard vi når. Vi lyckas kvittera genom Pontus Råberg som hittade islossningen som han själv sa det...
Målet kom igenom en frispark signerad underteckand som Pontus kunde tåa in vid stolproten...
Halvlek strax därefter och vi lovade varandra att höja oss ytterliggare et snäpp. Vilket jag tycker vi lyckas med stundtals. Många fina kombinationer och bra ideér. Tyvärr renderar inget i mål, men ett tappert jobb idag gav oss iaf en pinne. Men vi kan faan så mycket bättre, nu väntar uppehåll och därefter IFK Borgholm hemma på Myggvallen.

Jaha, mitt eget liv då? Trillar på i maklig takt och allt är väl bra. Lite trött på stressen på jobbet, som är väldigt onödig för det går verkligen inte fortare och stressa. tyvärr inte..
Kul att KFF kunde resa sig ur graven och trycka dit DIF med 3-1, skönt verkligen att dom gav svar efter 0-10.
det glädjer oss alla...

"How do you sleep while the rest of us cry, who do you pray for at night before you go to sleep? How do you feel when you look yourself in the mirrow, are you proud?  


"I don´t play by the rules, I make my own"

King Of Fools

Måndag, den mest dryga dagen i veckan. Uscha, jag lider med mig själv jag tycker synd om mig själv för det är så tråkigt att jobba överhuvudtaget på Måndagar... men va faan, show must go on!
Har varit och sett IFK Berga -Smedby BOIK ikväll, ingen skön match direkt men ändå lite underhållande emellanåt. 3 straffar, fem mål och en utvisning var väl värt entrepengen så här i efterhand.
KFF trummade dit DIF idag, så gott är det. Nu är dom tillbaka boysen, men strutar signerade Ingelsten, Thiago och emot alla odds Rydström på P-Shot. Impade att dom klarade att resa sig efter två riktigt nackslag. Visar moral och styrka sam att gruppen verkar vara sammansvetsade. Trots att ordförande klev åt sidan så rörde de inte gruppen utan trumman slog vidare och 3 friska pinna... 4 efter Elfsborg nu, hoppet lever.
Imorgon väntar Pukeberg för oss i IFK. Mycket saknad av folk pga avstängningar och skador. Men med den rätta inställningen och det där stenhårda jobbet vi alltid talar om så är i mina ögon Puke en mumsbit.
Vi är ju inne i en grym postivanda nu, vilket behövs med vårat oflyt under tidigare skede under sässen. Känns skönt, träningarna blir lättare, roligare och man tar verkligen allting full ut. Kul med fotboll nu....



"Just live fast, tell e lie, and break a heart"

Diamonds.

"Allting jag ville bli, varje gång jag gick iväg, varje gång du bad mig gå ville jag bara stanna, varje gång du tittade på mig, varje gång vi log, jag kände mig så vek du behandlade mig som ett barn, jag älskar sättet vi kunde skratta ihop, jag älskar sättet vi kunde le ihop, ofta sätter jag mig ner och tänker på dig en stund, sen slår det mig att jag tänker på någon annan, jag tror att det vi hade ihop, är officielt dött"



"Finns det nån vanlig blondin, lite lätt feminim som föredrar ett glas vin framför en sked heroin?"


Snubbarna På Harrys

Var ju på Harrys en kurva igår, ett par öl, full koll på situationen. Riktigt trevligt hade jag och Rune Dollar, god oxfile, två öl, en grogg o underbart trevligt sällskap. Lite kul det där när man är ute nykter, man märker så mycket annat när man inte är full som ett badkar. Man ser saker man adlrig sett innan, o vilken ljudnivå. fy fan. Mycket damer o titta på, ögongodis som det heter. Inte fel alls...
har precis varit och jobbat, i regnet. Tokjobbade något fruktansvärt så vi fick något gjort innan blev som en dränkt kisse. Men det löste sig ganska bra tycker.
Träning ikväll på myggvallen. Match Tisdag. Känns som om man får lägg ett kol vid grillen så man får vara med i truppen nu mot Pukes orkester. Har ju varit på resande fot och utanför truppen då givetvis, men jag tror med gediget arbete idag på träningen så löser sig det. Sen ska Puke få smaka på det svenska stålet...
Nehe. Allt om inget idag, mer i veckan...


Earn The Crown

Lördag idag. Lite tung i kroppen efter en sk sittning på Harrys. Blev rätt mycket, och det gör mig mycket sliten idag. Usch! Men det var så trevligt så det känns lite som det var värt det faktiskt. Får se hur det blir ikväll, har lovat firman boys att jobba imorgon. Tungt om man  seg, kanske inte behöver dricka så mycket som igår, det är ju ett alternativ. alltig gott o träffa lite folk i vimlet.
Annars var jag o kollade IFK Kalmars damer idag, inte mycket till fotboll där Öster segrade med 1-0 efter ett självmål. Ungefär det säger allt om matchen. Många damer får ursäkta mig nu, men jag e beredd och leva hela livet på kryckor, Men damfotboll är en skam för fotbollen, det blir inte samma sak. Det smäller inte, skotten dalar fem sex meter från mål. Ingen direkt sport för målvakterna iaf, det är anat när Kim väl får träff, så står man gärna inte i vägen. Men i mina ögon är damfotbollen helt ointressant, och dom som går o kollar, ja antingen har dom ett barn eller känner nån eller så är det så att dom spanat in någon av damerna och är lite sugen på att lägra..
Sorligt faktiskt att de e sån debatt om att damftboll inte ska heta damfotboll, men det är ju damfotboll? det syns ju bara man ser en match. Majoriteten av fotboll, spelas av killar då tycker jag vi kan få ha fotboll och så har damerna, damfotboll. Nog om det. Imorgon väntar träning på Myggvallen, uscha. Men jag ska hålla hov jag ska inte ge någon en milla där ute på ängen. aldrig.
Nu ska jag överväga om det blir hem till Harrys ikväll, eller inte. Talar för...

"Jag vill berätta vad jag tänker och tycker, beredd att leva hela livet på kryckor"

"Dina små händer kring mina axlar kläder på mit sovrumsgolv, månes ljus genom fönstret och två silhuetter som dansar på väggarna, en natt av förväntan med underbara svar. Jag kan stanna för alltid om du vill och om du bara ber mig snällt jag stannar gärna för alltid om du ber mig snällt, jag stannar gärna för alltid, om jag får."

"i buy when your selling out, but the price has never been this high"

U.F.O Romeo

Jaha, då var det roliga över och en anna historia börjar.
Väl hemma idag efter 6 dagars underbar sol på Kreta med mor min.
Verkligen en underbar vecka med sol,bad, god mat och bara helt härligt varande.
Har verkligen vilat upp mig och druckit vin i måttlig skara, som doktorn ordinerar. Fuck you, Doctor!
Maten i grekland är helt outstandning, billig men ack så vass o delikat. Lyckades övertala min mor att greklands mat är bättre än turkiet. vilket hon har hävdat i turkiets favör att den inte e. Men skam den som ger sig.
Hotellet vi bodde på, ja det finns bara ett ord, magiskt! Byggt 2006 och öpnnades i maj, 2007. det fanns allt man kunde begära. fräscht, sjukt stor terass, platt-tv, uppvärmd pool. You name it!
Annars bestod resan av allmänt slappande, men som vanligt är det alldeles för drygt på flygplatser där slappande inte alls passar in. Väl på en flygplats vill man hem, inte vänta. Men ack så sant det är att tider aldrig stämmer, även i vårat fall. Inget undantag där inte.. Men i det hela, en underbar resa som jag verkligen har min kära mor att tacka för. Tack!
Landade iaf, kl 16.10, väskjagande, för det tar alltid så tid o få upp väskorna på bandet, undrar emellanåt om du e kommunanställda och har hängbjörk i skaftet. Fick svart på vitt när jag slog upp Östran då det tydligen har blivit maktskifte på flygplatsen, ingen kommun eller dylikt då. Men allt tar förbannat lång tid. Begav mig nästan direkt ut till Påryd för att bevittna, på Mörevallen AKA Myggvallen, IFK Påryd-Mörbylånga. En match som jag tycler börjar i "hawaiitappning" med chanser åt varje håll. Dåig plan, grymt vattensjuk men spelarna bjöd upp till dans så gott det gick. 1-0 trillade så småningom in för blåaboysen efter en relativt vacker strut signerad S.Josefsson. Mycket kamp därefter och Mörbylånga bjuds, ganska enkelt in i matchen genom ett turmål som innehöll en smula felbedömning. glömt fort.. Halvtidsvila och ytterliggare 45 kamp för seger. En andra halvlek som startar i kampens tecken så planen, innehar uselt skick. Men 2-1 kom, genom jonte, som han själv sa, "är grymt het i boxen". Utrycket är sant, harrysbekantingen gör sitt jobb där, Utan tvekan. Sen trillar allt på, David blir, en gnutta onödigt utvisad efter två ostskivor, med en tio min kvar. Men vi lyckas fightas igenom matchen och Kim Nilsson hade gett upp sin tidigare målchansmissar genom att äntligen nicka dit en kasse. På tiden de ta mej faan. Därefter spiken i kistan. 4:e plats nu, ljusare tider. Men man bli grymt myggbiten på Myggvallen, oj aj, Mörevallen. Sorry.

20 Carat Rocker

Avresa idag kl 16.55 för er som är intresserade... Då väntar Kretas varma sol.
Kl är nu, i skrivande stund 09.15. Blev en kort dag på jobbet idag, jobbade två timmar tills jag insåg att jag inte behövdes. Så jag tog mitt pick o pack o knallade hem. Tyckte jag behöve lite kvalitetstid med mig själv, det är ju lite att styra med innan en resa. Packa, inhandla vissa förnödenheter, och framförallt lyckas med att inte glömma något viktigt. Då behöver man vara ensam och bearabeta sin resa. blir nog bra det, ser sjukt mycket fram emot detta... Ingen resfeber heller, har ios aldrig upplevt det innan helle. För att man ska resa behöver man ju inte ha feber, bara sätta sig i stolen och intala sig själv att nu börjar fanimej semstern.
Idag är det 30 års sen Elvis dog, en sorlig dag imina ögon för jag anser Evlis är musiken. Det var han som satte sprätt på musikkulan, skapade sitt sound, som många idag fortfarande använder mer eller mindre i sin musik. Elvis var en pionjär, en rockkung och framförallt den största legend på moder jord. Alla snackar om Beatles, men dom hade dukat bord i mina ögon och jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom, men dom har aldrig stampat i mitt minne. Elvis var ju mer än en artist, han skänkte bilar, skänkte pengar till välgörenhet och har gjort mycket i sitt döda tillstånd för svält och dylikt genom sina otroligt stora välgörenhets fonder. Jag tror inte haschBeatles har den storheten i sig. Även om jag vet mycket lite om det... Men hur eller hur så är Elvis kungen, ialla väder, med eller utan kläder..

Nu drar jag till Kreta, bloggen stannar upp. Ni får läsa halvfiguren Henrik Rydströms blogg i brist på annat.
För i brist på bröd får man äta limpa...
Läs ni, så solar jag... Tar en bira här nu, men säg inget till Nordenhem.



image5



Hörs vänner....

Bastards

image4

"Life ain´t a life, without tattoes"




Vilken härlig dag, segern sötma finns i min kropp och skapar någon form utav rus. Helt sjukt gott igår.
Har funderat hela dagen på hur i helvete man kan bli målare. Har målat takkupor idag, vilket jäkla skitjobb, det krävs inte mycket för att bli målare. En pyts med färd, en pensel och lite regöringsmedel. Men hur kommer man på idén till att bli målare? Nä, fy fan för det yrket. Tur att man blev Sheet Metal Worker. Bättre klass...
Nu knackar snart Kreta mig på ryggen, så in i fans gott. Slippa jobb, bekymmer, fotboll och hela baletten. det enda jag kommer sakna på Harrys känns det som, det är mitt mecka. Jag bli ungefär som när jag ser brandbilarna, jag blir som en liten pojk och vill bara ha den där brandkostymen på mig och göra insatser. Sån bli jag när jag gör entre på Harrys, fast inte i brandkostymen då. =)! Men jag blir som i trans, i lyckorus.
Synd bara att inte Harrys finns på Kreta.


Used To Love Her (But I Had To Kill Her)

JA! Seger ikväll mot Södra, 5-1 hemma på Mörevallen talar sitt tydliga språk.
Började bra med fina kombinationer och 1-0 kom tidigt efter en fin hörna där Christer Westling skjter långt ute fråm, Conny kan därefter smeka upp, likt en kvinna, bollen i krysset, Därefter faller alla bitar på plats, vi kommer rätt i pressen, har fart under fötterna och hjälper varandra verbalt och genom ett bra understöd. Södra får sin reducering efter vårat 2-0 mål, genom en liten oturlig utspark. Men vi hänger på oss arbetskostymen och krigar vidare fram till pausvilan. Ny halvlek, Södra skapar ett litet tryck men jag tycker vi har bra koll på dom, även om nått skott tar i ribban. Men över lag släpper vi inte många millimeterar. Därefter trycker vi dit 3 granna strutar och matchen slutar 5-1. Otroligt skönt nu efter nedlaget emot Nickebo, nu e trenden vänd och en positiv anda bär oss fram mot fler poäng. Själv beger jag mig ner och provspelar med något Kretagäng,.... Nja, håller mig till IFK, men jag ska bada som faaan iaf.. Tack för segern pojkar.

Do You Sleep With One Eye Open?

Matchdag idag, har försökt med andra ord få i mig mycket vatten på jobbet idag. Viktigt som fan när man ska jaga en boll i 90 min, förhoppningsvis 90 ;=)! Södra väntar ikväll, farligt lag med bra spelare över lag. Blir en tuff kamp vilken jag hoppas vi kan stå upp i och få lite fart på benen. Efter senaste matchens nedlägg så är det viktigt som fan och iaf komma upp i normal standard och därefter jobba efter det... Då kan resten bara flyta på som en flod på väh emot havet. Nu kör vi!
Hade förövrigt en mycket trevlig sen natt med lite kaffe, trevligt sällskap och härlig sommarvärme. Krydda i tillvaron kallas det. Nu väntar snart Kreta, bara dagar kvar. Men först kampen på Mörevallen...


Men först ska "Fabulous Number Nine" hålla hov bland bollar och nät.



image3

Kill Me Cure Me!

Måndag igen då, en mycket givande helg.. Harrys har fyllt mitt inre med sin lyckokvot. Har aldrig upplevt ett tråkigt läge i salongerna. Det blev Torsdag, Fredag och så även Lördag. Hade lika roligt each night.
Annars var det ju Stadsfest, märkte inte alls av den, eller ja, märkte ju att det var folk i gungning i hela staden, men inte annars.. Men kul att staden lever upp lite måste man ju ändå medge..Var runt på Skansen och skulle spana in KFF-Götet, nja, regn, rusk, dålig fotboll och en resa med 0-5 i en bakdel. Gick i halvlek, dränkt som en katt. Hade ändå paraply. Såg andra halvlek under mitt täcke. Mycket bättre.
I söndags väntade B-lagsmatch mot Stjärnan, inga Stjärnor där inte. Seger med 4-2 och jag lirade bara 55 min, tror jag lirar från start i morgon tisdag mot Södras orkester. Men iaf, var inte så vass i tillståndet, så skönt med ynka 55 min. Man lever ju bara en gång, och man är ju bara ung en gång så varför hålla sig hemma en Lördag? Ha, ain´t gonna happen!
Torsdag är det avresa iaf, Kreta väntar med sin helande sol och svalkande bad. Fan så gott, jag o mor, på turne.. Sprit, vackra vyer och bara softa. Det blir inte bättre än så antar jag?!
Klurade lite nu bara sådär, varför oroar sig folk så mycket? Va faan, bara glid med, känn lugnet. Köp mig en paj, sen blir allt bra i slutändan.

"I´m leaving on a plane, you better do me now!"

Painkiller.

Yeah, Fredag idag, Stadsfest i gungning. Blir livet härligare?
Lite bakis idag, det blev Harrys efter matchen igår där man fick andra halvlek och försöka göra något. Gick hyfs faktiskt.. Matchen då. Ja vad ska man säga om den? Klar förlust med 8 baljor mot 1. tungt som bara den, Kim "Jimmy Luckey Number Seven"  Nilsson stänkte dit en straff på Cesarmanér, då trodde jag vi skulle ta oss i kragen och verkligen tugga oss in i kampen. Men istället fortsatte det med gnäll inga vunna andra bollar, och ingen lyckades aldrig rikitgt håll i bollen. Blir svårt att få upp laget då, och vi får aldrig något tryck på motståndarna. Tycker vi hänger alldeles för mycke med huvudet vid motgång, och det hjälper ju inte... Nickebo då, ja ett bra fotbollslag med två rikitga klassforwards i form av Bojan och Sonny.  Dom kan verkligen bita dit bollen i alla bemärkelse. Men nästa match är emot Kalmars Södra Bröder som KFF Affe uttrycker det.. Har förövrigt en rolig anekdot om KFF Affe som min far berätta så bra för mig... Det handlar om när Affe för många herrans år sen körde långtradare runt om i vårat avlånga land.. Iaf så pakerade han sin "truck" vid ett lastbilsfik, inte mycket mer än så, lite kaffe någon gammal torr Kanelbulle, därefter rakt emot lastbilen in och vrida om nyckeln sen avfärd hem mot Kalmar. Efter ett par mil märker då Affe att någon kopplat ur släpet vid fiket. Så där satt han utan släp, och hade många mil tillbaka och hämta det. Och enligt okända källor, körde han inte så mkt lastbil därefter.. Konstigt allt kan bli! Tror jag ska hem ikväll för övrigt...., Hem till Harrys Salonger.

image2

En kväll i hemmet.

Läst på herrtoan: "Det är lätt att leva, det är lätt att dö, men det är jävligt svårt att skita i meterdjup snö"


You Tell Me You Love Me, You Lied.

På allmån bergäran av Jimmy Nilsson från påryd så kommer bloggen igen efter en veckas frånvaro. Känns ganska skönt faktiskt... 3 pinnar för storbönderna i helgen, och 3 för drängarna igår. Helt underbart, viktig start kan man säga.. Ikväll vart det träningen ute på Myggvallen som jag numera har döpt den till. Fruktansvärt va mygg det kan finnas, helt otroligt. Träningen var bra idag, soft och mycket spel. Något som vi spelare uppskattar till 100 procent. Nu väntar Nickebo på torsdag, en tuff kamp som jag hoppas vi kan segra ur med ett hårt jobb och hjärta. Ni finner mig på bänken, precis bredvid vattenflaskorna med en snus under läppen. För er som orkar ta er dit.
Lite kul faktiskt att Ölandsbladet kallade Kim Nilsson efter Böda matchen, allt som nämns om Kim nu här i bloggen nämns under namnet Jimmy. Bara så ni vet, men det mest roliga var att han nicktofflade dit 3:de struten. NICKTOFFLA? Hur faaaaan gör man det? Måste vara ett Ölanskt begrepp...
Upp till kamp på Torsdag, pöjkar...

You´re The Why

Ännu en Onsdag till enda, "Lilla Pickafton" ikväll då med andra ord. Vart en rejäl tung dag, bakfull chef, ett tak på jaaaa, låt oss säga minst 45 graders lutning. Ingen lek mina vänner.
Igår vart det fotbollsträning. uppvärming, sen lir. Hamnade som mittback, men ack så man höll hov. Man ägde kronan och släppte inte mycket. Kul fakitskt, var bra fart på träningen, och det lovar gott inför den stundande hösten. Nu väntar city med Gruber den lille...


"A rich man wants to be the king, a poor man wants to have money.

RSS 2.0