Kryss

Idag var det match emot Ljungbyholms orkester. En match där vi började darrigt och hade inte många rätt. Och Ljungbyholm kunde något rättvist gå till pausvila med en 1-0 ledning. I andra dock spelade vi upp oss, och låg lite tätare på motståndarna. Vilket gav resultat, Steffe Josefsson kunde rulla in 1-1 och därefter dök lite chanser upp. Slanan var framme bra på en hörna signerad Stenberg som räddades på linjen, och själv hade man det bästa skottet sen man första gången man snörade på sig skorna. En rejäl vänsterdoja från en sisodär 30 meter, synd bara att det krävdes 3 steg för målvakten att rädda bollsatan. Nu väntar träning på söndag, sen match mot Madesjös orkester. 3 pinnar där och vi kan ta oss en välförtjänt vila.

KFF tog 3 fina streck i tabellen, gott. Nu väntar stående ovationer för Ari på måndag, hemma mot Örebro från gnällbältet.

"Även den gode Homeros slumrade ibland"



Telefonland

Ja vad ska man säga om detta telefonland, denna djungeln. Finner inga ord...
Har kört ihop sig lite med min telefon. Strul med betalning... Det började med att jag inte fick min faktura, pga av lite kanske dålig adressändring. därefter fick jag påminnelsen och fick i samma skede en avstägnd telefon som jag snart lyckades lura Telenor att låsa upp. Lovade dom på heder och samvete att betala omedelbart, vilket jag gjorde. Fick då några kärleksdagar med telefonen, nu är det total misär. Det går verkligen inte att ringa ut eller in... Tycker nästan telefonbolagen ger en oärlig chans faktiskt... fast dom vill väl ha sina cash..

i morgon MFF-KFF. Seger... heja stefan larsson..

ha de en smula

Midsommar.

Jaha, midsommardagen då. Igår vart det karneval i Påryd. En mycket trevlig tillställning med ehla 20 ekipage anmälda. En liten succé med tanke på väderutsikterna, som inte överraskade oss och gav oss skyfall under stort sett hela dagen. Vi i af, Jag, Kimme, Slanan och Ricke hade lagt ned krut och själv på våran Torgny Melin's vagn. blev succé bland folket, men inte hos juryn... Kasst!  Ikväll blir det nog Harrys, ett trevligt lite  ställe, med dans och alkohol...

Lyssnar mycket på : Hardcore Superstar - Bad sneakers and Piña Colada


"Dom stekta sparvarna flyger inte in i munnen"



You will never ever know how it feels to be alone.




Helger..

image1

Har precis sett några av Percys tårars så magiska avsnitt. Grym humor, kanske något skev, men ack så briljant. Ha! Jaha, ännu en helg avverkar. Lite fest, lite fotbll lite skoj med polarn. Normalhelg. haha!  fredagen bjöd på tvättstugan, därefter dusch och stormsteg emot Harrys. trevligt ställer det där. Därefter ankomst pressskriberat. Lördag och en liten lätt bakfylla, inge problem. Behövde lite käk och kände att jag nästan överkonsumerade den sliskiga degen. Men den hjälpte.... Några timmar på rygg, sen färdig för Harrys. Resten historia. Söndag, träning, har fortfarande ont i vaden, och blå är den. Hoppas att jag kan spela i morgon, då Blomstermåla väntar uppe i benno magnusson land.. Tufft. Ja, iaf, träning gick väl inge vidare, dock gick det bättre för bilgan som tvålade dit Torsås med 3-0 efter 3 vackra strutar på vår så sköna Mörevallen, nämer dock inget och Fagges straffmiss oppps.
KFF
la i slutsekunderna, aj, inte bra om bucklan ska till småland. Tycker faktiskt Stefan Larsson får alldeles för mycket kritik, ge killen en chans... Nu är det snart Pårydskarnevalen. det blir en höjdare.. Väl Mött.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0