Innan livet försvinner...

Idag är det Lördag och det innebär Springbreak på Skälby. Urtrevligt verkligen, det kommer bli en lång och rolig dag. Sitter nu och väntar på han, slöMange som saknar allt vad tempo och planering innebär. Man är är en trevlig prick och det väger upp det mesta. Men det värsta jag vet är och vänta så jag tog mig friheten att skriva lite här.
Igår så var det en afterwork med Kalle Mag, två öl på krögers och sen gick vi en sväng på stan i solskenet och snackade lite skit. Trevligt som bara den... Sen begav jag mig hemåt och tog ett par öl, cyklade senare bort till Johan och vi tog en öl, rökte en cigg och snackade allt mellan himmel och jord. Sen tog jag mig en taxi ner till Byttan där Pie och Glidlund satt tillsammans med Jensa. Blev ett par groggs och massa skitsnack, träffade lite senare en gammal polare och vi gick sida vid sida till Harrys där det var absolut stendött. Så jag drack ur det sist i groggen, knör ihop säcken och drog mig hemåt. Det har man verkligen igen idag, både ekonomiskt och pigghetsmässigt. Gott!
Men idag slår vi på den stora trumman, det blir full fart som vanligt och det ska bli så sjukt kul. Många artister i min smak, speciellt Nisse Hellberg. Han är lite av en okrönt kung, så det ska bli fantastiskt att se honom, igen.
Har ju blivit ett par gånger... Nehe, nu hoppas jag drönaren kommer snart så vi kan ta tag i denna tillställningen.

Ha en trevlig Lördag i solskenet..


"kärlek och hat, går hand i hand."

I look for love, and I like the search!

Äntligen är Fredagen och det är en bra helg på gång. Det värmer lite extra i själen.
Fast Fredag är det inte riktigt, ska iväg snart och jobba extra ett par timmar, tjäna dom riktiga pengarna.
Men sen är det Fredag och en veckas ledighet eftersom jag åker till Aiya Napa med min Mor på Måndag.
Ska bli skönt att komma iväg en vecka till den riktiga värmen och bara gotta sig på beachen och äta gott och bara må bra!
 Det blir kanon.
Har varit en ganska lugn dag idag, Revsudden och pillade lite. Trevligt bygge de där, många goa gubbs och det hänger verkligen inte upp sig. Precis så ska det vara, minerna på topp och inga knussligheter.
Sen drog far min och jag ner till gästhamnen där Pie och Domdärtvå-Glidlund satt i hans båt och agerade kungar. Vilket dom var, ett uns iaf. 
Men nu är det snart extraknäck på g ihop med ett par pilsner. Underbart!
Är lite fundersam också över situationen, the loving kind. Det har hakat upp sig på något sätt, det stämmer inte och allt känns förjävligt. Jag gråter inte, men jag trivs inte med situationen riktigt. Lyssnar mycket på RWs Make me pure nu, vet inte varför, men det finns några sjukt sköna lines i den som höjer mig några centimeter i självförtroende. Och det kan man ibland behöva, även om man inte kan tro de.
Jag tror jag lyssnat på den 5 gånger sen jag kom hem för en stund sen, och nu r det sjätte gången. Den är ace...

Snöade också in på den här... RW Make Me Pure 


-I'm not your lover baby
I'm not the one
I won't meet your mother lady
I don't do love

-I think I'm in love with ya
I want your kids an' getting married to ya
And she said
Chill out
Rome wasn't built in a day
And I said I wasn't on that job

If young hearts run free, why can´t we go on?

Jaha, då har det varit bloggtorka pga att blogg.se har gjort om och jag har inte riktigt fattat vad, men hur eller hur så är man i gång igen.
I helgen var det byttan för hela slanten, både Fredag och Lördag. Städat och elegant har vi nu suttit och njutit i stadsparkens vackra miljö, till liveband och en och annan kall. Oslagbart med ljumma kvällar och liveband, det finns nog inget i hela världen som spöar det må man säga.
Lördagen dock, var det dags för stora planer, fotbollsfest i Påryd.
Dagen startades med träning i vanlig ordning, där innan hade vi i festkommiten (mest John) styrt lite med dom olika eventsen dom väntade oss. Efter träningen var det ju dusch time, därefter färdades vi via våra apostlar ner till Ugglebosjön för lite fika och en fiske tävling. Och betongbarn som man är så var inte fisket min grej, så jag lämnade över det till dom som kan. Vi kom tvåa iaf, med fyra hugg. Sen väntade ytterliggare en lite promenad, eller ja, liten och liten var väl att ta i. Kändes som om vi gick i dygn, men det var bara 4 km enligt uppgifter, men 4 km i Foppatofflor är ingen hit. tur att ölen och det goa vädret gjorde oss sällskap hela vägen. Vi hamnade till slut på Pårydsbadet, Påryds egna stolthet i vattenvärden. Inte alla småbyar som har en egen 25 metare med barnpool och hela kittet. Där nere blev det lite tvälingar som undertecknad och Kapten David har styrt upp, och det blev inga avancerade saker. Ganska simpla mest för att ha någor kul att glira varandra under resans gång. Själv fick jag ställa upp i två grenar, precision och trixtävling, vann precisionen men fick extraslag och blev delad etta. Hade min egen tävlingschef emot mig, sura miner där ett tag då vi inte hade sagt exakt hur man skulle få i bollen i gungan. Men men, trixningen blev väl sisådär, blev dock också felbedömt, jag började trixa och när jag var på 24 började dom räkna, så det blev exakt 86, men lägg därtill 24 så har ni det rätt reslutatet. Men det hjälpte föga, men efter ett par öl var inte motivationen på topp för att gå in för tävlingen så jag tyckte dom unga kunde få vinna det. Vi kom iaf tvåa i hela tävlingen, sen grillades det och åts. Trevligt som bara den och sen att Matte Jansson åkte i poolen var ju bara en bonus.
Jag begav mig senare emot Byttan för att se Tre Drag, var dock en timme tidig. Men va gjorde det, det fanns medicin i baren? !

Igår lirade vi match emot Runsten, och det blev en mindre rolig historia. Torsk med 3-0 efter en mycket tråkig andra halva av andra halvlek. Där domarna kommer in i bilden igen. Nivån är verklig bedrövlig, i första halvlek tillåts hårt spel och det släpps frisparkar åt alla håll. I andra dock kommer allt på ett bräde, det börjar viftas med kort och det är total kaos.
Vi får våran Chrille utvisad med 20 min kvar, sen ordnar jag en straff åt dom som känns tveksam, men jag vet inte.
Men nivån på bedömmningar är bedrövliga verkligen, och jag skyller inte på domaren av förlusten, jag vill bara ifrågasätta nivån och bedömmingsgraderna. Det är djupa dalar och höga berg där verkligen.Tråkigt.
Och man har ju inte så svårt att stävja att det är brist på domare, nånstans har det blivit fel och rekryteringen funkar inte, och i sin tur så bör ju utbildningen vara under all kritik för hade det funnits en bra utbildning så hade det nog generat fler domare. Jag tror man lägger fokus på fel saker, det ska vara så hårt på att bara en ledare får stå upp, målvakten får inte ha flaskan i målet och massa såna konstiga saker. Lägg krutet på nivån!!
Matchen då, vi gör en bra match iaf. Krigar fram till utvisningen och har mängder med chansen som deras duktige målvakt rer ut. Oskärpa möjligtvis, men målen sitter iaf inte. Men vi jobbar på och släpper inga direkta farligheter, men däremot skapar vi dom framåt. Sen att det rasar sista kvarten är ju lite synd. Men så är fotbollen och det är bara att bryta ihop och komma igen...

Kontraster

So sick of the hobos
Always beggin' for change
I don't like how I gotta work
And they just sit around and get paid

I hate all of the people
Who can't drive their cars
Bitch, you better get out of the way
Before I start falling apart

I hate how my wife
Is always up my ass
She always wants to buy brand new things
But I don't have the cash

Well I hate my job, all o' my rich friends
I hate everyone to the bitter end
Nothing turns out right, there's no end in sight
I hate my life

How come I never get laid?
Nice guys always lose
How could she have another headache?
There's always some kind of excuse

I still hate my job
My boss is a dick
I don't get paid nearly enough
To put up with all of his shit

I hate that I can't tell
When a girl's underage
And how I tell her she's a nice piece of ass
Then her daddy punches me in the face

So if you're pissed like me
Bitches here's what you've gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say 'Fuck you'

So much at stake
Can't catch a break
I hate my life

No there's nothing new
And it sucks to be you
I fucking hate my life

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
Och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
När jag va dig nära, ville du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut 

Jag fäller upp kragen, och går min egen väg.

Onsdag idag, och igår lirade vi match. Emot Mörbylånga på deras hemma borg Skansen.
en svängig match må man säga. 2-0 till Ölänningarna efter 25 min, sen spelade vi upp oss helt betydligt och fick en straff precis innan halvtid, som Johan kallt hängde dit. Två olika delar av halvleken då vi började bra men kom in i en kollektiv svacka och vi lät dom komma runt alldeles för lätt. Man kan säga att den straffen kom ganska lägligt.
I andra börjar vi rulla, hitta fina kombinationer och spelar stundtal smart. Använder det vi är bra på och då kommer 2-2. En frispark som Chrille slår i muren som kommer utstudsande emot mig så jag lippte till med vänster. Och vilken ärta det blev, en stigande rakt upp i krysset. En grym känsla, träffen kändes knappt.
Sen gör vi 3-2 också återigen genom Johan efter hörnvariant som vi skapar bra tryck ifrån.
Sen kommer en jobbig kvart in i spelet, Alex tappar tyvärr en enkel boll som dom kvitterar på. Och dom skapar ganska bra tryck på oss och i en duell med en Mörbylånga spelare så skadar Alex sig ganska allvarligt och blir liggande. Inget mer spel för den pojken, så Jonte får göra ett tröjbyte och blir nu målvakt den sista minuten. Och under detn tiden hinner dom skapa två hörnor, då var man duktigt nervös.
Men vi redde ut det och det är aldrig lätt att hämta poäng på Öland. Men vi gör ett hästjobb matchen igenom och nu hoppas jag vi fortsätter på denna våg.

Ikväll ser vi när Man U tar Champions Leauge. Enkelt

Hon gör mig galen.

Måndagen är avklarad, denna dag asså. Jag har sagt det många gånger, och jag säger det igen. Jävla Måndagar!
Avskaffa skiten pronto. Det gynnar väl ingen människa. Men problemet är ju att om vi avskaffar Måndagen, så blir ju Tisdagen nästa skitdag. En ond cirkel det där. Men jobbet har funkat helt okej och vädret har höjt sig några snäpp sen senaste bloggen. Bra jobbat.
Bilagan igår ju, ingen lek de inte. Timmernabben borta, och innan jag skriver mer bör det tilläggas att deras nuvarande BLag är deras forna Alag. Dom har värvat lite så att säga.
Iaf, match då, och vi började bra och manade på bra, 1-0 i halvlek och jag fick utgå efter en halvtimme pga av en strulande mage, kanske inte det mest ultimata att klämma en deg innan. hehe!
Men andra halvlek var ingen lek, eller jo det var det jue en halvLEK men det var inget skoj. timmernabben fick i gång flytet och vi oflytet och dom gjorde hela åtta baljer. Själv klev jag in som vänsterback, där jag trivs gjorde det bra i första lägena. Men spelade ett par dumma bollar och det straffade sig.
Men saken är den att vårat Blag e ungt, mycket ungt och det finns stor potential i grabbarna. Ge oss lite arbetsro så kommer det blir alldeles strålande.
Har nyss varit och kollat in Calmarrackass i korpen, mina goda vänners lag. Seger i dag med 5-1 tror jag, och det bjöds på underhållning. Fina mål, hårt spel, en grym målgest och glada miner. En fröjd att se boysen ta hem sin första seger.. Nästa match emot fängelset. Dags att hyra en skylift för att se den matchen...
Imorgon är det Mörbylånga med alaget, seger siktas det emot...
Vi får se hur det slutar...

"kom till mig älskling, kom till mig ikväll"

Midnight Angels.

Lördag morgon kl 08.36. Snart träning och jag sitter här och laddar med lite Hellacopters. Deras nya vax är mycket bra, synd bara att det är sista skivan. Med allt gott har ett slut heter det jue.
Igår blev en lugn kväll, lite Så ska det låta och sen hockeyn, jag somnade efter hava matchen och fick uppdatera mig lite idag på morgonen via nätet. Det blev tydligen förlust.
Idag är det som sagt träning som gäller, sen vet jag inte alla vad som händer. Lite tungt med cash just nu, och som det heter "No cash, No stuff".
Men något ska vi väl kunna hitta på. Men vad vet i faen.
Nya flugan här i stan verkar vara rån och biljakter samt att skicka hit Malmös bombtekniker.
Ett planerat rån med biljakt och bomber och hela skiten, dagen efter ett rån och bomber igen.
Kalmar och Öjäveln börjar bli rena gangsterstaden..
Vädret har också tappat stinget rejält, bra grå mulet och tråkigt nu. Inte alls som förr om veckan när solen värmde våra frusna vinterkroppar med högklassig sol.
Tycker också det är gott att man får se KFF i SC i morgon på TV4Sport. Perfekt Söndags underhållning...
Men första gör vi Lördagen...

Sthlm.

Ja då var man äntligen hemma igen efter drygt fem dagar i Saltsjöbaden. Har gått urbra där upp och allt har varit toppen, men det är alltid skönt att komma hem.
Hur eller hur så började allt i Söndags kl 8, avfärd emot Sthlm med musik i öronen och tröttheten o ögonen.
Blev en fika i Ringarum sen återigen två timamr i bilen...
Men vi kom fram och resan gick bra, väl framme vid huset  blev det en liten inspektion av taket och vårat boende.
Allt var bra och vi bodde i nedre delen av huset som var previs nyrenoverat. TV och hela paketet fanns så man myste ganska gott på tillvaron. Vi bestämde oss iaf att dra inåt city för att se United ta hem ligaguldet, så vi fick skjuts in till Medborgarplatsen på Söder. Fann ett Olerays ganska snabbt och såg United vinna till några öl och en hambugare. Taxi hem och det är lite skillnad prismässigt kontra Kamar / Sthlm, men hem kom vi.
Måndag och vi jobbade på och allt stämde och Måndagen var inbokad för att Bajen-Gefle.
Farsan körde in och jag och Uffe tog oss ett par kalla.
Vi tog sikte emot Globen då jag visste att Söderstadion ligger precis i anslutning till globen och vi fann hela området ganska snabbt. Sen var det biljtterna, hade fått 3 biljetter av en vän, men att hitta just den biljettluckan var ingen lek. Den låg ingenstans i princip, i en lucka på 30x30 cm, men vi fann den och biljtterna var i hamn.
Sen blev det ett besök på Kvarnen där vi tog ett par öl och en pizza, mycket Bajare överallt och stämingen var lite bättre än när KFF spelar. Men det har säkert sin förklaring. 
Grymt tryck på Södetstadion iaf och platser var helt okej, och vi hamnde bredvid gamla backklippan i Bajen, Johan Andersson. Bajen vann tillställningen med 2-1 efter att ha vänt 1-0 och fått en man utvisad vid Gefles 1-0straff.
Man kunde fanimej nästan ta på stäimining och när hela Söder sjunger "just idag är jag stark" då kan man inte annat än sjunga med. Det är power.
Vi tog oss hem efter matchen men som Winnerbäck sjunger så var Skånegatan ganska lockande efter två öl.
Sen har veckan flytit på och vi blev klara redan idag och våran gode vän Widlund kikade förbi vårat ställe och vi bestämde att jag skulle åka med honom hem så blev det inte så trångt.
Resan gick bra och lite käk i Söderköping gjorde en gott, sen satt man och längtade hem till sitt egna i Kalmar.
Nu är jag hemma igen och det känns som om man aldrig vill lämna Kalmar igen, men så kommer det ju att bli...

Darling Darling.

Söndag morgon, kl 07.23. Sthlmsresan är snart ett faktum, packar det sista nu medans jag skriver här.
Igår var det en bragd, KFF skåpade ut, förnedrade, och drog av byxorna på Djurgårn´! Helt underbart att sitta på Skansen och se denna match, helt sjukt. Det värmde i hela själen och man mår bara gott nu.
5-1 hemma emot Djurgårn´, vilka lag rer ut det? Tell me...
Sen blev det lite pilsner och den biten, men jag drog mig hem tidigt för resans skull. Var inte skitsugen att sitta bakis till Fjollträsk, men känner mig pigg som fan idag och det var värt att gå hem.
Nu väntar en vecka upp i storstan, bland stockholmsjävlar. Jag tror det löser sig, KFF slog ändå dom med Femjävlaett!!!!
Stockholm: 0 Stenberg: 1.

Nu kör vi.

Killing my darlings.

Lördagen har anlänt, den är här, vi e i fas. Det e match, solen står nästa nästan i zenit, folket flockas snart runt Larmtorget. Lite av årets match stundar med stora steg, och jag sitter här, lite musik och en vacker morgon.
Runt tolv hugget kommer grabbarna Johansson sen är det illfart över till Öjäveln, för grillning och pilsner.
Lite snicksnack och ladd inför matchen, och sen en cabbe in till Skansen..
Den här dagen, komemr bli lång, och hård, men vad gör det när det serveras Allsvensk fotboll i toppklass och pilsner till det? Mig rör det inte i ryggen. Kom igen nu KFF!!! Don´t let me down!
Igår var det lite grillning hos Kalle på Ängö, vädret var ju helt underbart men där ute på gräddhyllan blåste det ett uns för mycket, så det blev grillning och sen käka inomhus. Inte riktigt rätt , men maten var delikat och pilsner likaså. Sen blev det Så ska det låta, ett sjukt bra program verkligen. Jag som älskar musik så är det som klippr och skuret för mig. Det värmer lite och se det, sen är ju Peter Settman en fena i sin programledar roll.
Dessutom har ju teknikKalle HD paketet, och mot alla mina odds så är dt så sjuuuukt mycket bättre bild. Trodde verkligen inte det skulle synas så markant. Men det gjorde det, det är lite som natt och dag.
Tog mig hemåt vid elva tiden, satte på tvn men somnade ifrån den rätt snabbt...
Men det var det värt, pigg och utvilad idag för matchen och allt runt den.
Det är här en bra dag, hoppas fotbollen blir i samma tecken...

"I´m a dreamer...."

På livets teater, har allting förändrats.

Fredag! solen skiner så gott på oss alla och helgen är hemma i hamn. Vinden går ljuvt igenom tillvaron och solen lyser ännu mer på oss, och allt blir verkligen inte bättre. Har varit oerhört gott på jobbet idag, något stressigt med vädret har gjort sitt och man egentligen inte brytt sig ett skvatt om att det har varit lite körigt.
Men det redde ut sig helt galant och det är skönt att ha det i ryggen över helgen.
Håller på att tvätta i skrivande stund, men blev lite besviken när jag kom ner,
Jag vet inte va det är med folk och tvättstugor och tider. Dom kan inte hålla sig på sina egna tider, där är jag ett proffs och håller tiderna precist. Men när jag kom ner så var det tvätt i maskinerna, men jag som är så godhjärtad la över tvätten i en korg. Morsan dock, hon la inga vantar emellan, där åkte hela paketet ut på golvet och sen fram med sitt. Ruter i henne, och man tar inte henne där man ställer henne, så mycket kan jag säga.
Efter tvättningen blir det grillning hos Kalle, ska bli så gott. När man skickar på en grillbit på grillen för första gången, då vet man klart och tydligt att sommaren är här, Kan bli en pilsner eller fem också, det hör ju liksom till.
Imorgon slår vi på stort också, folkfest i stan och på Skansen, ett taggat KFF emot DIF, och grillning och pilsner innan matchen. Livet är ganska gott nu...

"Varenda timme, varenda minut, inspirerar du mig."

Bo Diddely

Torsdagen avklarad i sommarvädret, helt makalöst väder nu om dagarna. Uppåt 25 grader om jag inte har helt fel, och det värmer ganska gott på taken. Det syns också, solbrännan börjar ta form nu, och den ska bättras på nästa vecka då vi befinner oss i Sthlm och jobbar. Ska bli kul även om jag inte är något jättefan av Sthlm som stad, men det är alltid kul och komma iväg. Saltsjöbaden ska vi till, vet inte mycket om det. Har för mig dock att det är ett ganska fint område. Vi tänkte även dra iväg på lite äventyr också, Bajen-Gefle på Måndag är planen, sen ska vi dra en sväng till Grönan också för en femkamp som givetvis jag kommer att vinna..
KFF spelade ju som kanske bekant igår, emot IFK Göteborg. Där det blev två halvlekar, KFF vann första med 2-0 och spelade bländande stundtals och verkade ha hittat medicinen emot IFK. Men sen gick Götet på knock verkligen, fy fan, 3 baljer på 8 minuter. Det är så man skäms, skärpning emot DIF nu Kalmar.
Imorgon är det Fredag, har inga planer än, ska nog tvätta om det finns tid. Annars så är allt öppet, på Lördag dock, blir det grillning på Öjävlen hos Steffe. Några kalla därtill och sen in och se KFF-DIF.
Sen bär det av emot Sthlm på Söndag och hur formen är då, ja den som lever får se.

IFK

Match igår, och det blev seger med hela 4-2 emot Real Kalmargrillen Aka Nickebo IK.
Hemma på Mörevallen var det iaf, och vi gick ut med taktpinnen direkt och visade vilka som styrde. Precis som vi hade snackat om innan. Det gäller verkligen inte att släppa något, då har man sålt sig.
Återigen visar klassen på domarna sig, i första halvlek ryckte sig Pontus fri, petar bollen förbi målvakten men blir kapad. Domaren blåser och pekar emot straffpunkten vilket senare ändras till frispark vilket var helt korrekt. Det hände utanför, dock kommer nästa situatiom. Efter samspårk traskar han upp emot Nickebos målvakt med näven i fickan, alla vet att det kommer, frilängesutvisning dvs målchansutvisning.
Ett gult kort kommer upp up hans ficka, vilket är helt åt skogen för varför ska man ha den reglen om man inte kan stävja dessa situationer när dom väl händer. Det kan väl inte bli mer målchans om man petar sig förbi målvakten och sen kapas? Där har ni min uppfattning om domarna. Tack vare denna situationen så blev ju nivån något raderad och ganska hög tollerans nivå genom matchen, och en av våra spelare skulle ha varit utvisad efter en ful kapning starx efter denna situationen. Men han sålde sin värdighet och hade ALDRIG kunnat visa ut våran spelare så länge Nickebos målvakt stod i buren. Det är så låg nivå på domarna, en sak har jag lärt mig av en mycket skicklig hockeydomare, det är att man ska stävja regelboken hårt, men se den med känsla.
Vi säger såhär: Div 4, är bättre än domarna. Helt klart.
Åter till matchen då..
Vi ångar på igenom hela matchen som sagt, och har 2-0 på dom när dom lite turligt kvitterar strax innan halvtid.
Lite okoncentration från våra sida, och då smäller det om man inte är med.
Men vi repar oss och får en straff i andra som är klockren, som Kim sätter sit iskallt.
Sen vaknar matchen lite när det blir 3-2 med kvarten kvar, tyvärr genom ett självmål som KalmargrillenBojan rofflade åt sig enligt matchrapporten. Nickobo trycker tillbaka oss en aning sista kvarten, men som tack för det kan Johan hänga dit 4-2:an, och då var det game set match.



Utan dig.

Många roller har jag spelat, aldrig någon riktigt bra. Den enda jag någonsin velat är att spela ut mitt riktiga jag.
-Du finns i luften än, i varje andetag. Om du glömmer vilken väg du går, kan jag alltid leda hem dig.
  För jag saknar ljus, utan dig.


Det är precis så det är, jag spelar inte ut. Jag lyckas inte komma åt det jag vill.
Jag kämpar, ligger i, försöker, funderar, försöker igen.
Men det vill sig inte alls och det blir bara tomt ibland.
Det fanns en tid då skogarna var gröna, nu är det höst i mitt liv och tillvaron är som höstlöven på marken.
Det vi hade, under den korta tiden, var något speciellt. Inte många har sett mig på det sättet som du kunde, den blicken sa mer än ord och jag växte och var stolt som en tupp. Över mig själv, och framförallt över oss, men mest över dig. Inte många har behandlat mig så väl och gett mig så mycket.
Men sen kom raset, det blev en backe i 100 blås. Allt gick i kras och då gav upp.
På något sätt vände allt och ditt liv blev en misär och jag vet fortfarande inte vad som hände, allt skulle ju bli så bra och solen sken. Jag vet inte alls vad det berodde på, men något brast. Jag vet inget än, inte mer än SMSet som du skickade och textade ner ett förlåt. Det värmde i hjärtat och vi har tagit ett steg närmare verkligheten.
jag ger mig inte, hoppas du är på samma bana.

"Jag har letat överallt, på 2 miljoner klubbar och 1 bar"

"Vågar du tror på det du ser, det är inte alltid så enkelt? Det är lätt att man missar vad som händer.
Kan man förklara allt man gör, är det egentligen viktigt. Märker man när det vänder?
Vi kastar alla masker nu, för ikväll finns bara jag och du.
Låt hela världen se på, jag står här och väntar,
Låt hela världen förstå hur mycket vi längtar.
Kyss mig och låt hela världen se på.
-Det känns som om jag kommit hem, tack för att du e på riktigt! "


Allt de du inte ser.

Fredag kväll, har äntligen tagit tag i hemmet en aningen. Fortfarande en bit kvar dock, men jag jobbar i intervaller. Lite i taget, men i hög fart. Inte det ultimata kanske, men det funkar.
Skönt med två dagar ledigt efter en arbetsdag där det förinnan var en ledig dag. Så borde varje vecka varar, jobba 3, ledig 1 och sen jobba för att vara ledig under helgen. Det hade gynnat mera.
Kvällens planer har jag knappt själv kolla på dock, men det lutar åt lite mat och Så ska det låta i ensamheten.
Ganska skönt faktiskt, men det finns saker som drar en åt andra håll. Men ibland måste man stampa sig själv lite på foten och hålla sig kall. Får hoppas det funkar, men man vet aldrig som sagt.
Imorgon är det träning också, tänkte hänga dit ett par strutar och hålla hov. Ofta blir det pannkaka när jag höjer upp förväntningarna. haha, men so fuckin what?
Sen kanske det kan bli en liten utgång också, så är man ju inte svår. det är ju ändå Lördag.
Som jag myntade när vi hade spöat dit Kalmar Södra hemma på Mörevallen förra sässen, kom in i våran gemensamma dusch som kombineras av hemmalaget och bortalaget.
Seger i ryggen och självförtroendet på topp så rev jag av refrängen till Norrlands Guld reklamen;
"Snaaaaart är det Lördag igen".
Om man kunde visa blickar på bloggen, ja herregud, Södra spelarna måste trott jag fått spader.
Men å andra sidan fick dom veta att man hämtar inte 3 poäng emot IFK på Mörevallen bara sisådär,
Även om vi kanske ibland kan mynta uttrycket "Sämst i serien, bäst på krogen".
Just därför får man sjunga "Snart är det Lördag igen" i duschen till motståndarna...

"Heros never die, they just reload."

Fuck you, what you try to do?

1 Maj, ja herrejävlar, tiden går så fort så man hinner knappt med själv.
Känns lite som om det nyss var nyår, men det är ju ett par månader sen det inträffade,
Ledigt idag iaf, skönt det. Blev en svängom till Harrys igår, lite folk till en början. Men vi drog till Mollys för en liten tripp down on memory lane. Men inget var sig likt mer än inredningen, resten var nytt. Ny dryg personal, ingen rabatt som på den gamla goda tiden. Då var det billigt och bra. Sanningen är den att under tiden vi var på Mollys så blev det fullt med folk på Harrys, ska man dra några slutsatser av det? Hmm.
Det var iaf en trévlig kväll.
Idag var min plan att städa här hemma och göra riktigt fint, har dock inte kommit så långt på det, än! men jag ska ta tag i det snart tänkte jag, det behövs städas nu. Lite för dammigt för min pollenallergi just nu, det gynnar inte alls.
Så det är bara att låta kvasten gå, ska bara samla mod och finna den inre styrkan! As if!
Träning ikväll också, ska bli gutt att kicka lite boll och köra några yttersider. Hålla hov liksom.
Vi spelade ju häromdagen också, Böda borta var anhalten, en sargad trupp med lite skador och en avstängning.
Men vi gjorde det bästa utav det vi hade, men tyvärr slutade det med torsk, dryga 1-0.
Lite synd faktiskt, tycker vi sliter på bra hela matchen och spelar kanske lite fel emot dom när vi lyfter långt då deras kapten är ruskigt stark på skallen, vi skulle spelat på marken och rullat boll. Men vi lyckades inte riktigt med det, sen hade vi en boll inne också som jag tycker blir bortdömt felaktigt. Undertecknad står offside men kliver klart och tydligt ut bollbanan och Ludivig kommr ifart och hänger dit den, då blåser han. Felaktigt, men så är det ju i div 4. Ingen ordning alls emellanåt.
Hoppas också jag blir ledig imorn, lovade Joy, chefen på Drags Plåt att jag ställer upp om det är körigt för han. Är ju som bekant uthyrd då det råder arbetsbrist på ordinarie jobbet. Vi skulle höras under dagen, då kommer domen om det blir kneg eller inte, men för mig funkar vad som, men klart det skulle vara gott att bara slappa...

Vidare!

RSS 2.0