Nervöst!

Mitt i veckan nu, match ikväll emot Gefle, oerhört viktigt då guldstriden kan avgöras lite på förhand.
Håller verkligen tummarna för att Djurgården tar poäng av Ellos, det tar på krafterna, men med lite tur så är det snart i hamn. Men man är nervös som bara den, det blir nästan en livstil
Utlovade ju 3 mål och 2 ass i Måndags, vilket det blev också. Spelet var lite sådär bara, som kalvar på grönbete, ingen ordning någonstans. Men stundtals fick vi bra flyt i liret, men vissa andra stunder var det fullständig kaos.
Men det ska vi nog få ordning på... Kul som fan iaf!
Mycket jobb nu också, chefen vill att vi jobbar dag o natt, men det finns gränser. Men lite övertid skadar inte. så det blir det nu lite då och då. Det blir klirr i kassan iaf..
Lördag susar vi emot Jönköping för fighten HV71-Färjestads BK, lite riktig hockey, men två skitlag dock men det var ett billigt pris för mycket biljetter så då får man bita ihop, ska bli roligt iaf.
Nehe, en dusch nu sen ladda med en pizza på Nya Italia och sen tar vi 3 poäng och utökat guldgreppet!
Framåt pojkar!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi vinner väl, tror du inte? Du verkar ju synsk med tanke på mål och assists.



Anyhow.. Hittade ännu en peptalk à la Stenberg och jag tackar återigen för alla ord som lyser lite extra när himlen är grå. Fira ditt klirr i kassan med en extra mysig kväll ihop med Emmy. Sötare än ni två kan inte jag finna iaf. lyckorus



Rock on!

2008-11-01 @ 00:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0