Screwed, blued and tattooed.

Torsdag idag, har varit lite dålig uppdatering här pga av lite nätproblem som det heter.
I tisdags var det gruspremiär för oss i IFK, en bra träning i stort sett. Bra fart, mycket folk och framför allt en fin grusplan. Lovar gott om vädret håller i sig, men ikväll ska ju stormen lamslå södra Sverige, och det bådar ju inte gott. Har själv lite huvudvärk och är risig i magen, så tror inte jag tränar idag. Det är så tråkigt att smitta ner andra.
Annars är det piano, var och lirade bowling med Kalle G och Jacob igår. Jag segrade som vanligt, innan dess hade Jacob och jag smällt i oss en tacosbuffe på Mollys. Mäkta gott var det, Kalle hade lirat dart på KM, sen blev det ju som sagt bowling. En trevlig kväll.
i morgon är det fredag, tennisen är inbokad, likaså tvättsugan. kanske harrys blir en av boningarna också,
Helgen blir annars lugn i mina tecken mätt, tänkte kolla KFFs träningsmatch på Lördag..
Inte fel alls...

Nehe...


Deceiving is believing

Måndagen averkad av bara farten, känns mer eller mindre underbart. Hatar Måndagar, verkligen.
Sitter här hemma nu, inget att göra alls. Rastlös utav bara den, det kliar i benen och jag vill bara hitta på något. 
Helgen har varit riktigt go, bra underhållning på alla planen, det glädjer mig enda in i hjärtat. Mer sånt. 
Somnade tidigt i går, rekordtidigt, tror jag stämplade ut redan vid sju hugget. Sov som en prins, likt en kung stundtals. as if! 
Imorgon börjar grusträningarna i fotbollen, denna pina. Kan inte fatta varför man inte satsar på konstgräs, det gynnar i alla avseenden. Kanske kostar en peng med, men i slutändan tror jag man har det tillbaka. På alla sätt.
 Hoppas bara vädret håller i sig nu, att det inte blir någon snö och att plusgraderna håller sig upp.
Då kan vi slippa gruset snabbare än väntat.

Fan , denna kvällen suger, hjälp mig.

Full moon fever.

Återigen har vi stannar på rutan Söndag. Alltid lika delat om hur man känner tycker jag. Söndagen är alltid lika skön, men å andra sidan så är det jobb dagen efter och det är ju inte lika kul.
Cup i Alstermo igår ju, hela dagen började med att vi kom för sent till samlingen tack vare en GPS som visade oss Gullaskruv. Ingen hit, men vi kom fram till slut. 
Vi bjöd på bra fotboll, och körde över 3 lag av bara farten, drog på oss två skador och allt blev helt plötsligt jobbigt och vi blev trötta och vi släppte in gästerna lite för lätt i vissa matcher, Ett kryss blev det, plus en förlust i gruppfinalen. Sen fick vi en repris på Nybro Open semin, lika dant här, förlust emot Pukeberg med standard 2-1.
Lite bistert, men vi gjorde en fin turnering. Kimme snubblade in 5 strutar, Ludde likaså, Chrille W satte 4 stenhårt från distans. Klingan och Pondus fick också göra 1 var. Undertecknad serverade mest hela tiden, hade även chanser själv, men för dålig skärpa i avsluten.
Det blev iaf fest på kvällen, jag mitt plommon hade glömt att införskaffa diverse alkholhaltiga drycker. Inte så smart, men allt löste sig tillen lugn och fin kväll. Hamnde på fest hos Issa innan jag klev in på Harrys, mycket trevligt. 
Nu är det återigen Söndag, jag ska döma småkidsen. Sen blir det piano i soffan...



El bosso

Accidentally in love.

Fredagen är här, det bästa som finns. Har precis vilat lite, för att hitta nya krafter inför tennisen som går av stapeln ikväll. Ska bli riktigt j-vla roligt må jag säga.
Den 2/2 skulle vi i IFK påryd lirat lite hockey, pga av lite strul med istider bokade jag idag om hela eventet så det fick bli gammal hederlig bowling med tacosbuffé. Inte fy skam det heller, kan bli en rolig kväll med laget kan jag tänka mig. Synd bara när man lovat grabbarna att vi skulle lira i hockey, men som ordförande i Festrådet tog jag mig friheten och bokade in bowling. Vi reonerade så som att det är bättre än att inte göra något alls. Blir ett gyllende tillfälle att svetsa ihop gruppen något ytterligare och ha en god stund med lagkompisarna.
Kommer bli en förträffligt trevlig kväll. Hey ho, let´s go!

Nu är det snart dags, att kliva ut på tennisens matta. Serva som en gud, skära bollar likt ingen annan, dubbelbackhand stenhårt emot bortre, stoppbollar likt en virtous och tennis i världsklass.
Man lovar stort, kanske håller tunt, men jag ska ge allt.
Sen vet jag inte, det är cup i morgon, ska bli kul, sulfinter, tunnlar, mål, glädje, skott ikrysset och en stor portion underhållning, Där efter tar jag Harrys i besittning, likt en vanlig Lördag.
På Söndag kurerar vi oss inför nya tag i arbetsveckan, för att senare uppleva all helg mystik ytterligare en gång till.
Men vi börjar med denna helgen.... Kör hårt!

"How much longer will it take to cure this
Just to cure it cause I can't ignore it if it's love "


Tankar efter tennisen:
Inte riktigt som en mästare, hade några fina tvåhands backhand, slog in ett par fina. Annars var det total katastrof. Men det kommer säkerligen, förlorade en enkel, drog på allt vad jag hade på en död boll, som olyckligtvis träffade Ulle mitt i ögat. Jag mitt klappträ kunde inte hålla mig för skratt, grinade som en spräckt trätoffel. Lite taskigt kanske, men situationen blev så komisk. Men sammafattningsvis, ingen höjdare på tennis i det stora hela, men slagen finns där, nånstans.

Whiskey Lullaby

Träning ikväll, gick åt fan ikväll. Inte många rätt hade man. Men så är det jue ibland, man blandar och ger, brett.
Cup på Lördag, får repa sig till dess och göra en cup utav rang. Ska bli kul, fem matcher väntar oss i Alstermo. Plus finalen då givetvis, allt annat vore katastrof.
Sen kan det bli en utgång därefter också.. Harrys!
Ska spela tennis imorgon kl 19, kom ner till Tennishallen om nu vill se en bollspridare. Kommer sluta i total kaos förmodligen, men det ska bli kul.
Annars så e man VD nu på jobbet, chefen är på Kanarieholmarna och gassar sig i solen, jag sköter rulijansen här hemma. Med bravur.

Nehe, dags för lite sömn tror jag.

"But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night.
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory."


Våren är ung och oanvänd.

Var lite seg idag på morgonen, dels träning ganska sent igår, och efteråt hade vi en kille där som gjorde karikatyrtavlor på spelar. Blev lite foto och grejer där, en kul grej!
Sen hade Harryscrewet fest en trappa upp, blev en sväng upp dit för att känna hur jobbigt det är att vara nykter i onyktert sällskap. Gissar för mig själv att det var ombytta roller för ett tag där.
Sen fastnade jag ju givetvis i en film och när jag väl gav upp, så vände och vred på mig själv en bra stund. Har inte en aning om vad klockan blev. Som grädde på moset ringde det vid halvfyra också. Då var man inte vass.
Jobbet idag har funkat bra, varit i Njutemåla på ett brandt tak, 45 graders. Det tär i apostlarna, men det måste ju göras.
Powernappade en sväng när jag kom hem, har väl det emot mig sen när det väl är sovdags. powernapp gynnar en bara när man väl är där. Har nyssen lagat lite Sourcreamklyftisar och en snitzel till det, ack så smakligt.
Kikar med ena ögat på Växjö Lakers-IK Oskarshamn nu,  men jag beger mig nog ute i vintermörkret med min MP3a för en promenad. Det händer inget annars, akitivera sig var det ja! !

"Jag har ingen lust att hamna framför tv:n när det skymmer"


Nian

Hjärter Dams sista sång

Har etsats sig fast i mitt huvud, blev en svängom igår med gitarren, en våning upp, lite kaffe och gitarr och god musik. Hur trevligt som helst, en mycket härlig och rolig stund som gav ett par skratt.
Hjärter Dams sista sång är mästerlig, ett alster utav världsklass.

Idag har jag frysit min rumpa av mig, inte ordagrant men det har varit kallt utav bara den. Men jobbar man hårt så hinner man inte tänka så mycket på det.
Träning ikväll, har precis ätit mig förberedd med lite mat. Kassler och ris, smakade gott som bara den, ibland har jag oanande talanger i köket, ganska kul faktiskt. Om man har tid med det... Men hur eller hur är det träning ikväll, och som vanligt tänkte jag hålla hov, äga kronan. Har funkat bra sista tiden, hoppas på en fortsättning där ikväll.

" Jag får höra då och då att du lever av en vän"


Total skärpning.


En sväng på Harrys igår, inga pengar, men sakerna blev ganska okej ändå.
Var hos Kalle och spelade Guitar Hero innan och drack vin, hur trevligt som helst.
Guitar Hero är nog det enda i tvspels väg jag e duktig på, resten ´är jag precis oduglig på.
Sorligt men sant. Har precis ätit två nybakta frallor, magiskt gott med nybakt. Begriper inte varför man inte äter det oftare, men jag antar det är latheten som har en stor del i det där.
Knights spelar ikväll, då samlas återigen expertpanelen ihop. För att göra bedömningar likt inga andra, vi är lite av världsmästare där upp bland dom andra 50 personerna som kollar. Tragiskt det också må man säga.

Nehe, ta tag i Söndagen nu.

Goodbye to light, painkiller.

Städar i stora mått idag, hela lägenheten, inte så många kvadrat kanske, men ack så mycket jobb det blir. Man anar aldrig det själv ens.
Vaknade hemma hos Mangan idag, somnade visst under Die Hard 4 och vaknade upp vid halvnio. To mig en rask promenad hemåt, har grejat sen dess. Både tvätt och rensning.
Heltidsjobb.
En dörr har öppnats lite på glänt i utelivets krets. Ser ut som det iaf kan bli en sväng till Harrys ikväll, utan deg.
Får se hur det slutar. Men alltid kul att komma ut lite..
Imorgon är det döma småkidsen igen, ingen lyxtillvaro, fast det har sin charm. Och sen spelar ju Riddarna hemma, det vill man ju inte missa för allt potater i Småland.
Nehe, en kopp kaffe, sen på att igen...

Vidare..


Love will kill the fear, do you believe?

FREDAG! Fuck yeah så gott det är. En hel helg framför sig i lugnet, helt underbart känns det.
Flytit på rätt så bra idag, dagen har gått förbi mig av bara farten.
Sjukt skönt.
Nått plommon skrev en kommentar att bara lag av klass får träna på konstgräset, handlar nog inte om klassen, snarare cashen. Kanske är svårt att förstå när man är så trångsynt så att man inte ens vågar skriva sitt namn i den kommentaren man lämnar. Där kan vi snacka om klassen på den nivån, inte på konstgräset, attans plommon.

Ha en trevlig helg.

Satans klappträ, som han sa, den gode Kim.

Torsdag idag, träning med Pårydskamraterna.
Blev en helt okej träning må jag säga, satt dit några bollar, spelade rätt okej också och sen tog ju White Machine hem hela kalaset. Som vanligt får man väl säga.
Nu är det bara två träningar kvar inmohus, pkus en cup i Alstermo, sen väntar det förbannade gruset, plus en träning i veckan på konstgräset. Kan inte begripa varför man inte satsar på konstgräset hela tiden, tror absolut det gynnar i längden. Det blir bättre kvalite, fast det är väl jobbigt för dom som bor i Påryd. Fast å andra sidan har ju vi det så hela sässen, vi behöver ju ta oss till Påryd.

Imorgon är det Fredag, blir förmodligen en helg i lugnets tecken. Mäkta ebb i kassan i denna dryga Januari månad, helt otroligt. Så det blir piano hela helgen, tvätta på Lördag, sen bara softa...
Har ni inget för er, tveka inte, ge mig ett samtal..

Som den gode Kim sa:

"Satans klappträ"


Vidare....

Ingen kickar fotboll som mig.

Ja det var ju träning i våran smått underbara sporthall i Påryd igår. En vanlig inomhus träning som för ovanlighetens skull startade med styrka. Inte riktigt min grej, behöver rulla lite boll och småjogga ett tag för att re ut styrka. Men det funkar ganska bra och förr eller senare fick mitt lag göra entré på sporthallsgolvet.
Vi sopade banan med dom flesta gängen, och jag likt en virtous snurrade friskt emellanåt och bjöd på granna strutar och viktiga sådana också. Sparade det mesta krutet till sista fight, då jag cykelsparken in en kasse ifrån halvplan, fick nästan i princip stående ovantioner. Alltid lika härligt.
Igår var en sån träning då allt funkade, men så jobbade jag ganska hårt ibland med. Det är bara att inse att hårt slit lönar sig även framåt. Dom orden ska jag ta med mig iår, för i år kommer inget vara sig likt på den gröna ängen vi alla kallar fotbollsplan.

Jag älskar mitt meningslösa liv.

Winnerbäck ackompanjerar min matlagning idag, druknar iväg i hans texter och vrider på det mesta.
Man lever sig in i situationerna, precis som man levt dom, och upplevt dom efter punkt och prickar.
Det är något mästerligt, något unikt.
Tycker faktiskt Lasse Winnerbäck fick alldeles för lite priser på Grammisgalan, hans senaste skiva Daugava, som jag skrivit om hundra gånger är nog årets skiva, om inte en av den bästa i Sveriges historia. Alster som Jag Fattar Ingenting, tar ens anda. Utan tvekan.

Var på Aqua Floating igår, ojojoj säger jag bara. En helt underbar upplevelse att ligga och flyta, tyngdlös med vacker musik. Man slappnar av duktigt och drömmer sig bort emot sin vackra vyer, dom man bara själv ser som ingen annan förstår. Helt unikt, värt degen, absolut.

Arbetsdagen har funkat okej, varit en dryg dag och det kändes ungefär som jag jobbat 16 timmar i stället för 8. Dom blir så ibland, dagarna. ikväll är det träning, inomhus, alltid lika kul att lira lite. Får väl se hur det slutar, är lite seg idag, men det löser sig alltid och nån pyts ska man väl kunna snubbla in. Om inte får man göra underverk på andra fronter...

"Jag satsa allt på död mans hand, jag drömde om en svit på Grand, men jag hamnade i en etta i andra hand, så jag satsade mer för jag fick blodad tand"

Torka tårarna, min vän.

Har precis haft en diskussion om hur pass olika männsikor kan vara. Visst det är ju ganska glasklart och jag köper det full ut. Finns dock en skara som inte kan sköta sitt eget och har det mer som en hobby att anse vad andra folk har gjort och inte gjort. Tycker det är skit, vad än som händer och görs, är det väl inte en annans uppgift att tycka och tänka om det. Visst tycka får man, absolut. Men att hänga ut folk så man hamnar i dålig dager, helt kanske utan rätt sanning. Det är verkligen inte relevant emot sin vänner och alla runt omkring sig. Alla bildar då en annan uppfattning om nån som inte alls är rätt.
Jag har lyckats bli missuppfattad så, många gånger. Tyvärr.
Man har väl inte alltid sköt sina kort rätt i kärlekens värld. Inget jag är stolt över dock, mer missnöjd över. Men folk snackar så j-vla mycket skit och det smittar av sig runt om i stan. Det är verkligen inte reko anser jag.
Man gör misstag, man beter sig illa, alla gör det, nämn en männsika i världen som är fläckfri. Jag vet inte vad det beror på att man lyckas snacka så mycket skit om nån, och sen kanske inte ens kan sköta sitt eget. Jag tycker iaf att det är märkligt som fan, speciellt att det bildas så mycket uppfattingar som kanske är helt åt helvete fel.
Det är en konstig värld vi lever i, orättvis, manipulativ och allmänt konstig.
Det är ju rättvisa man vill åt, kanske inte respekt även om man vill åt den med. Men folk måste lära sig att sköta sina kort. Och sluta bryr som andras missöden...

Säg att jag gärna, kommer åter.

oh, Söndag, denna dag. Dagen efter kalasen, dagen efter helt enkelt.
Har precis späkt min kropp med en promenad, som förövrigt börjar bli en fin vana.
Gårdagen, ja den var ganska delad. En trevlig skiva hos David, som eldade upp min ros jag gjorde honom som om en liten present dagen till ära. Ingen fara dock, förutom att hans byxor nästan fattade eld.
Annars var tillställningen trevlig, alltid lika kul med John och Jonte, två grabbar man kan snacka med om vad som helst. Fast nästan roligast att snacka Winnerbäck med dom, då är vi på samma nivå.
Gled emot Harrys en stund senare, kö som vanligt, inget som rörde mig i ryggen dock. Min gode vän, och titan, Mangan gled in senare, lagom go i hatten, stark som aldrig förr. Vi svingade ett bara bägare, snackade skit som vanligt. Men igår var det inte min kväll, trevligt stundom, men det gav inget. Jag hade inte kul, det var slentrian, ett rutinuppdrag. Packade ihop mina pínaler runt halvtvå hugget, gav upp och promenerade hemåt. 
Kvällen var städad, idag pigg. Det är det man vill åt, lycka åt båda håll.

Nu väntar hockey i Tingsryd. Det är kvalite en Söndag som denna...

Ett hjärta av snö.

Jag har sett det jag har sett. Det räcker, något så pinsamt, egendomligt och bara udda.
Mycket har man sett, men ibland tar saker priset. Det har det gjort ikväll.
Varje människa har sitt pris, så även jag. Det kostar ibland, det svider ibland och jag antar det är priset.

"I think your nickname suits your reputation
They call you miss I call you ho"

Allt för ikväll.

En hälsing till AT, som enligt henne själv, följer denna enkla blogg dagligen. A girl of honor.

Lyckan inom räckhåll.

Dp var det avklarat, småkidsen har spelat färdigt. En aning drygt var det, men dom små liven lyser ändå upp tillvaron där ute.
Sitter med en kall Miller nu, underbart. Ska snart bege mig in i duschen, reka färdigt, klä på mig och ta en walk bort emot den Självgode David. 25 års fest som han bjuder upp till ikväll.
Antar att jag drar vidare emot meckat sen, Harrys.
Hoppas ni alla får en bra kväll..


" Vi har allt närinpå, här finns allt jag velat nå, gått en lång väg i från noll, vi har lyckan inom räckhåll."

Falling Down.

Lördag, en underbar morgon så här långt. Steg upp vid tio, på med joggingdojjorna, en lång promenad med musik i öronen. tog ett besök på glasbanken då jag ändå var ute och gick. Har precis kört styrkeprogrammet vi fårr i fotbollen också, känns rikitgt skönt just nu. Tänkte att lita frukost också, sen bege mig ner till ishallen för att döma lite småkids. Lite halvdrygt, men det funkar.
Igår var vi ju på bio, Arn blev det. Ingen höjdarfilm i mina ögon, lite väl uppskriven må jag säga.
Den var seg, men ganska bra gjord och i slutet kom den igång. Men inga toppbetyg från min sida.
Därefter blev det två öl på Harrys, mest för att kolla stäminingen. Den gick inte att ta på så att säga, det var ganska dött. Men ölen var goda.
Två timmars skridskor åkning väntar nu, denna Lördag blev en bra workout må man säga.
Det behövs, det gynnar.
Nehe, några mackor, lite Mustach och sen en enkel promenad emot Ishallen.
Fan så gott..


Street Poetry

Äntligen Fredag! Så gott att nyssen ha avslutat första helveckan för det året.
Har precis duschat, gjort mig lite halvfin och ska snart bege mig in till stan för en fika med Pontus och kanske några till. Runda av veckan lite.
I helgen då? Ja, vad händer då? Ikväll blir det lugnt som fan, kanske en bio eller något. En promenad är också inbokad, for sure.
Imorgon har en självgode David 25 års fest, något jag blev inbjuden till på omvägar, Han hade tydligen glömt mig eller så hade vi missat det helt. Fest i morgon iaf, ska döma lite på dagen också...
Ganska lagom Lördags underhållning.
Söndag väntar det hockeymatch i Tingsryd som tar emot Mariestad, skulle sett Knights först, men vi omprioiterade lite och hamnde i Tobbes forna ishall. Ska bli skitkul.

Nehe, time to take off...

Later..

My personal Graceland.

Torsdagen är förbi, Fredagen närmar sig ännu mer. Känns helt underbart.
Håller på och tvättar nu, har nyssen diskat och packar lite inför träningen ikväll.
The Bones i högtalarna för att öka trycket och göra en sjuhelvetes träning idag. I kväll ger jag inte en millimeter, jag ska äga showen, jag ska hålla hov och ägna kronan åt mig själv.
Låter som en alldeles strålande plan, och utgång får vi se. Men vi satsar högt.
Annars fin fint humör, mår som en prins. Vet inte rikitgt varför, men jag antar att jag inte orkar gå runt och tjura. Håller ju ändå inte i längden har jag klurat ut.
Vi snackade i går, jag och några goda vänner att börja lira golf till våren. hmm, tänkte jag, varför inte?
Får se hur allt slutar men det vore så jäkla kul men sen har det ju en baksida, det är ju inte den billigaste sporten må man säga. Moderatbandy som det kallas i folkmun. Men sista kortet är inte lagt, så vad som helst kan hända.

Dags nu att bege sig neråt tvättstugan och hänga lite tvätt, sen av emot Påryd, den okrönta monopolen 3.5 mil åt fel håll. Allitid lika kul ändå...


Off I Go! !

Stranded by the standard.

Upptaktsmöte igår på schemat, blev ett trevligt möte med mycket nyheter.
Nytt tränarpar som ni kanske känner till, och i och med det så givetvis nya förutsättningar. Men det verkar lovande och jag tror grymt starkt på det. Fick lite indiktationer på att det kommer bli en tuff vinter/vår på gruset, det snckas om riktig hård träning. Inget någon männsika trivs med, men jag känner lite att det är dags och köra en rejäl vinterträning. Vore skönt att vara helt fit vid preimären.
Fick lite styrkeprogram också, simpla grejer, men ändå vettiga. Ska försöka följa det så gott det gå och i slutändan är det ju bara mig själv jag lurar. Så enkelt är det jue..
Våran hemmaplan dock, är ett helt annat kapitel. Den är totalförstörd av vildsvin, stroa gropar och det ser allmänt förjävligt ut. Liten tår i ögat faktiskt. Mörevallen ser inte mycket ut för världen, men den är ändå väran hemmaplan och vildsvinen stack ett hål i mitt hjärta. Riktiga svin det där...
Men jag tror innerligt att det löser sig...
Blev invald i festkommiten i laget också, en lite ära det där med att ordna aktiviteter utanför planen. Kan bli många roliga grejer, har varit lite sisådär under åren. Men nu ska vi ta ett krafttag med den biten..
Det börja med hockey den 2:e Februari, om allt stämmer in....

Annars har dagen rullat på och funkat alldeles ypperligt, skönt det. Redan Torsdag i morgon, helt underbart, för då är det snart Fredág och vad den innebär vet jag inte. Är skeppsbruten ekonmiskt, så ja, det kan sluta i princip i vilken vrå som helst. Sorligt, men ack så sant.

Lyssnar på i skrivande stund, Winnerbäck.
Denna Winnerbäck, en texternas och vardagsproblemens mästare.
Tror ingen kan skriva så rakt och djupt som han. Jag och Winnerbäck har ett mystiskt band till varandra, ibland ger han mig inget, andra dagar ger han mig allt jag behöver.
Hans nya skiva Daugava, ett litet mästerverk, de jag har hört. Lyssnar ständigt sönder låtarna, Jag fattar ingenting och Innan mörkret faller.
Två klockrena höstnoveller som reparerar ett brustet hjärta på ett omvänt sätt.
Det är det magiska med denna mannen, han gör mig hel på ett omvänt sätt.


"Jag ångrar inga steg vid din sida, jag vattnar din växter än".

Blir några bokstäver mer klockrena än så?


A gallon of sin.

Två dagar redan avverkade på denna veckan, tiden bara flyger förbi på nya året. Det är ju hur gott som helst.
Ikväll är det träning, upptaktsmöte också på det. Trevligt som bara den att samla ihop styrkan igen och se vad som väntar oss denna säsongen.
Annars tycker jag det bara e mörkt nu, under denna årstiden. Alldeles för tråkigt och trist, fast vi går ju emot våren och dess följeslagare, sommaren. uuh, vad jag längtar till alla uteservingar och alla sol och all glass i hamnen. Allt som har med sommaren att göra.
Men nu är det ju vinter, lr ja, jag vet i fan vad det är egentligen, det är inte många rätt med vädret.
Skit samma, det som inte dödar en, gör en starkare...

"Dead or alive, i´ll pass you by"

No more teardrops.

Jaha, då var helgen över. Nybro Open blev en liten succé för oss i IFK, riktigt bra lir i gruppspelet där vi sopade banan med det mest motståndet. Kvarten däremot, blev ett riktigt nervpirr för oss, 0-0 efter full tid emot Flerohopp.
Vi segrade till slut på straffar, men det satt hårt åt. Tror aldrig jag varit så nervös någon gång. Undrade emellanåt om hjärtat slog, men det verkade det göra.
Semifinal iaf, emot Pukeberg som vi redan tvålat till med 2-0 i gruppen.
Blev lite tuffare nu iaf, låg under med 1-0, tills Stefan körde ett par sulfinter och lirade fram undertecknad som iskallt rullade in bollen mellan benen på sollet i målet. Tyvärr slutade allt lite olyckligt när våran keeper tappade in 2-1 bollen med bara en och en halvminut kvar. Verkligen olyckligt, men alla vackra sagor har ett slut. Så även denna. Tycker i det stora hela vi gjort en bra turnering och det har varit sjukt kul att spela.
Bara ta oss i kragen nu och köra vidare emot säsongen 08.

Och by the way, jag är ledsen om jag rörde till det. Missförstod allt snack som försigår.
Jag är inte mer än människa, men jag lovar att gottgöra allt om jag får en chans.

God natt vänner...

I don´t want to hear anymore.

Man blir förbannad, näst intill förstörd.
Man blir för bakom ljuset, totalt grundlurad.
Det finns alltid ett hopp om att man ska få saker och ting att ske, man slutar aldrig hoppas.
Men ibland får man rejäla käftsmällar, riktigt knock outer som man inte ens fötjänar.
Förstår inte hur man kan vara så iskall, lite som i Guns N Roses paradlåt "I´m a cold heartbreaker, fit to burn, and i´ll ripp you heart in two".
Vet inte alls vad jag ska ta mig till, man hade ändå byggt upp någonsorts förvänta om något vackert, men som i ett brev på posten kraschas allt som sten emot glas.
Jag blir arg, mest arg, ärligheten verkar ha försvunnit, vilket jag tycker alla fötjänar.
Man blir inte heller klok när man tänker tillbaka på hur allt var, och vad som hände och vem som öppnade sig och blottade hela sin själ och fick en iskall hand emot ett varmt hjärta.
Jag blir besviken, arg och ledsen.

Funderar på att fimpa bloggen nu, bara för att sluta blotta mitt inre och slippa efterföljande problem.
Man blir bara less.


"How to tell a joke, when you can´t laugh?"


I like wimmin'
i go wimmin' every friday
i like to get my feet wet, teeth wet
i think its time i found myself a super model
i havent had one of those yet

Give me loads of pills.

En utav dom värsta dagarna i mitt liv har i dag infunnits sig. Utan tvekan, sov väl cirkus två timmar i natt och sen upp och jobba, inte alls kul må jag säga. Har sovit ikapp här nu ikväll, och det var precis det jag behövde.
Är inte riktigt i form ikväll, inget känns bra, vet inte alls vad jag ska göra.
Känns som om ryggen vänds åt mig mest hela tiden, vetinte varför och vad jag ska göra åt det.
Antar att det är bara att buga och tacka för sig och bara erkänna att man var inte tillräckligt intressant.
Känns bittert och kallt, det mesta är åt helvete just nu. Förutom fotbollen, eller ja, där var man ju bänkad i kvarten, så det är väl mer eller mindre åt helvete också. Fast givetvis glädjs jag med laget, men det är alltid bittert att inte få lira. Två olika historier, so shit the same.
Hur eller hur är jag kluven, inte alls till lags med situationen. Det mest var klockrent, nu känner jag mig bara jobbig och obehövd. Det är väl mitt vanliga mönster, inte riktigt ända fram liksom.
Undrar vad jag ska hitta på, men jag inser rätt snabbt att jag är ganska fucked upp. På alla möjlig sätt.
Livet suger kraftigt emellanåt, men men, bara att gräva ner sig, och komma igen.
Med eller utan framgång, men om jag känner allt rätt vet jag svaret på den frågan.
Man är oftast som mest glad när man är behövd av andra...
Jag antar det passade sig på det vilkoret.

So here I am, Say when is when?

Seger i Nybro Öppna och semifinal på Söndag. Så gott.
Johansfors besegrades med 2.1, därefter Flygsfors med 2-0 och sedemera Pukeberg med 2-0. Flerohopp i kvarten, o-o efter full tif, amerikanska straffar och vi segrade tillslut.
Så gott. Nu väntar som sagt semi på söndag..

Och för er alla andra som ska berätta mig hur jag ska leva och så vidare. Lev ert egna liv så är allt okej.
Det finns en viss person som bör ta sig i kragen rejält och slutar sätta käppar i mina hjul. Jag är inte guds bästa, men jag försöker fanimej mest hela dagarna. Mer än så kan jag inte göra, men att förstöra och snacka skit till andra, det är inte min grej. Det mesta som sker kan man räkna ut med röven och en krita. Det är inte en gång det har hänt nu, det är två gånger och gud vet kanske om det är mer ?. Man blir fan ledsen ända in i själen när man inte kan rannsaka sig själv och låta andra vara. Jag har begärt att få vara i fred. Lyckas det? Nja tveksamt mer stort T sannerligen.
Man får fan aldrig vara glad i den jävla stan, alltid är det något. Sköt erat, så sköter jag mitt.
Jag kanske trampar på onda tår emellanåt, saker jag försöker gottgöra så gott det går. Jag är fan inte mer än männsika och hålla på att snacka skit om mig håller inte. Jag vet vad folk säger om vissa personer, men det håller jag för mig själv. Sant lr inte kvittar, jag skanderar inte ut allt till världen och dess omgivning.



Old school, this is the best...

En dag närmare helg i en väldigt kort vecka. I dag har jag frysit, oh my fuckin´god vad jag har frysit. Herrgud.
Var ute på Boholmarna, en villa på en ö, ett par sekundmeter blåste det. Typ 200 hundra och sen piskande snö, ingen lek. Men jag redde det med och det känns ganska gott nu.
Nu stundar Nybro Open allt närmare, bara timmar nu och laddet har funnits med mig hela dagen. Gör lite pasta nu, lyssna på min specialmusik som jag blir helt gaaaaalen av. Låter ganska lovande faktiskt, vi får hoppas det håller hela vägen på planen också..


Fuck the Matrix!

Let love be your energy.

Första dagen i Fristadsen på året 08. Vi började med att gå i genom och åter berätta alla galna grejer om juldagsfester och nyårsraketerna.. Inga skandaler, men ett par goa skratt.
Sen har dagen flytit på som bara den, snöstorm emellanåt men det har rullat på i sin gilla gång trots moder Jords desperata försök med snö..
Kort vecka blir det iaf, riktigt gutt att mjukstarta lite med 3 dagar. Precis det man behöver...
I morgon stundar ju Nybro öppna. Ska bli riktigt kul, trots att vi spelar mitt i natten i princip.
Är väl inte i min guldform direkt, men jag hoppas jag kan leverera något utav klass.
Bara köra på..

Nehe, lite greja här hemma va det nu på agendan och laga lite mat. Nytt år, nya förutsättningar..


"People, show me love! ! "

Texternas konst.

I brist på att lyckas somna tänkte jag ge er dom bästa raderna...

"Modern thinkers make me miserable
Everything is unforgivable" - A Place to crash

"Love is the reason but it won't pay my rent" - A place to crash

"When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love" - Angels

"Before I leave this town
Love me or put me down" - Come Take Me Over.

"I'm not scared of dying I just don't want to
If I stop lying I'd just disappoint you" - Come Undone

"I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand" - Feel

"The reason I'm doing you is
'Cause your friend said 'no' " - Forever Texas

"Hold a love like gold
Then Fold
They're taking down our satellite" - Ghosts

"Hello, did you miss me?
I know I'm hard to resist" - Handsome Man

"I haven't got a clue what to do with you
I need for you to love me so much
Jesus what am I gonna do with this crush"
  - How Peculiar

"I'm not a parasite
It's just a lonely night
Tonight" -If It´s Hurting You

"How do you sleep
You've never loved
Why was I never good enough" - Karma Killer

"Then comes the evening that
makes life worth living
Shoving the shoes out in the light" - King Of Bloke And Bird

"So I look for love
I like the search" - Make Me Pure

"And I've been seeing
Somebody's wife
She said she'd leave him for me,
and I said that wasn't wise
You can't lie to a liar, because of all the lies" - Make Me Pure

"Just want to love somebody right now
Lady lay your love on me" - Love Somebody

"'Hi! My name is Sunshine - these are my girls
Lace my palm with silver baby and oh yeah
they're gonna rock your world' " - Me And My Monkey

"Let all the others fight and fuss
Whatever happens, we've got us" - Me And My Shadow

"Can't forgive sorry to say
You don't know your guilty anyway
Isn't it funny how we don't speak
The language of love" - Misunderstood

"The next time that we meet
I will bow at her feet
And say wasn't life sweet " - Nan´s Song

"Don't rewrite my history
Cause you'll never really know
How much you didn't mean to me" - One Fine Day

"Maybe I've been away too long
I know I'm not always right but is that wrong
They say there's nothing I can do
But talk to strangers and wait for you"  - Please Don´t Die

"I won't sing of amore
It don't sound sincere
Love is a cliché
But it fits not me, I'll disappear" - Sin Sin Sin

"You see the trouble with me
Monkey see monkey do
There's no you in tomorrow" - The Trouble With Me

"Leave a few shells in my gun
Stop me staring at the sun" - Tripping

"You're foolin' everyone
You win some you lose some" - Win Some Lose Some

"Till we fuck and fight again
There's a space between us" - Your Gay Friend


Dom bästa raderna som skrivits av den gode RW.












Sin Sin Sin

då var det nyårsdan, och 2008.
Det måste betyda att det var nyårsafton i går, jo jag tror bestämt att det var det.
Visste inte så mycket om hur nyår skulle bli igår, vi visste bara att vi skulle samlas på Larmtorget vid 19.
Vi hamnde efter en mycket kort promenad på Cafe Fiesta där det hade dukats ack så elegant.
36 personer var vi, många kända ansikten ifrån Harrys.
Välkomstdrink, och väldigt stelt i början, ingen hit alls. Förrätten kom in, som jag fick avstå, för räkor är inte min grej men å andra sidan gjorde det inte så mycket för jag hade ju öl och vin. Huvudrätten var däremot mer i min tappning, kyckling med potatisgratäng. Magiskt gott...
Efterrätten blev senare ett liten missöde. Dennis, våran eminente bartender gjorde en Klinsman med brickan och då fick allt omstrukturereras och efterrätten anlände efter mycket om och men.
Under hela resan hölls det endel tal, mest dåliga, men ialla sin prakt av förklariga skäl med alkohol inblandat.
Men det bjöds på skratt under talen må jag säga...
Sen kom ordet mingel till använding, alla snackade skit, drack sprit och bara va i väntan på tolvslaget som avverkades på Larmtorget med ett antal skjutglada vänner. Magnan och jag hade skapat oss en liten rolig grej infr slaget, en hockeyhjälm med ett blåljus på, jag hade den på huvudet och agerade spärngchef för ett litet tag. Jag hoppas och tror att den drog med sig några skratt, för det var ju hela avsikten med den.
Tolvslaget rinner oftast bara ut i sanden, man skjuter lite, skriker gott nytt och häller i sig sin bílliga skumpa man inhandlat samma dag, i ren panik för man har glömt det.
Vi återsamlades på Fiesta, då det kom fram att ett par förlovat sig undr slaget, det blev mycket gratulationer samtidigt som nivån steg med duner och brak. Musiken ökades, ölen dracks och vi sjöng med i Tommys egenhändigt kompenade "Vi vill dricka mycket sprit".
Festen pågick långt in på småtimmarna, jag gav upp runt tre, knallade hemåt, tog mig två mackor och somnade in så gott.


Festen är över, ett helt år av förväntning nu..
Låt 2008 bli ett lyckat år.
Sikta lågt, skjut högt.

RSS 2.0