Misunderstood...!

Första arbetsdagen på 4 dagar, lite svårstartad var man allt och det var inte skitkul att stiga upp när klockan ringde vid 6. Men det var tvungen att gå, är lite sliten nu känner jag. Men helgerna tär på en, och det är väl lite charmen med att vara ung och festsugen.
Det väntar träning ikväll med, inomhus dagen till ära pga att det är snö på våran träningsplan. Så det blir lite latj inomhus istället, sen drar vi ju till Danmark på Fredag också. Ska bli kul att komma iväg med grabbarna och sammansvetsa laget en aning inför preimären den 19:onde April.
Annars är det lugnt må jag säga. Det trillar på så att säga.

Hörs då!


Påskens bravader.

Fyra dagars ledigt sätter sina spår verkligen, man är lite sliten ikropp och själ eftersom Påsken bjuder på fest i varje vrå. I Fredags samlades vi här hemma, i casat för att lite lätt fira min födelsedag i efterskott.
Vi blev ett glatt gäng som hällde i oss ett par stadiga och tjoade och tjimmade mest hela kvällen.
Planen var sedan att besöka Fula Fisken då vi hört det hade blivit ett helt reko ställe efter "makeovern" men till våran förvåning så hade dom stängt. Jag gav upp rätt tidigt och tog mitt säkra kort och gick till Harrys, som en kväll som denna var folktomt till en början men fylldes på till iaf oknivån. Snicksnackde lite med Billy och Wigstedt och vi delade ett par vodkatranbär och snackade mest skit om tillvaron.
Kvällen blev senare lite mer disträ, med korta ord kan det beskrivas så här ; "För mycket shots, för mycket hon, för mycket av en idiot och ännu mera för mycket shots".
Trodde jag höll hov, men var nog mest en pina för dom flesta. Man jag hade kul, så jag bjuder på den.
Det blev vidare på efterfest där det inte vankades så mycket drag så det blev en cabbe hem till Mange och sen blev jag liggandes där hela lördagen till KFF hade fått pisk av IFK. Därefter såg vi vårat hjärtelag Frölunda åka rätt ur SM Slutspelet, vilket fällde en tår i Frölunda hjärtat. Men det är bara sport...
Sen blev det ju givetvis Harrys, vi drack, det fylldes på med folk men i min värld hände det ingeting, jag drack och drack men var i princip imun emot alkholen tack vare fredagens bravader så hjälpte det inte mycket vad jag än gjorde. Jag gav upp, samlade ihop mina pinaler, tog apostlarna och gick hemåt och laddade hem filmen Drömkåken och somnade i soffan och såg klart filmen i morse. Pigg och glad.
Har precis tagit mig en uppfriskande promenad där jag först stötte på Sjöbäck och hans morbror, Nicke. Dom skulle inta lite käk, och jag hängde på och tog en Cola, träffade kort därefter Jonte och vi följde varandra genom stan och snackade gårdagen, KFF och kvällens utmaningar.
Nu är det snart Man U- Liverpool hos farsan, med Kalops och godsaker.
Sen ryktas det även om Black Jack på Sandra ikväll. Hua, att man bara orkar.

Vädret är kind of fucked up!

Vädret är verkligen kind of fucked up. Det snöar på påsken, det är solsken och upp emot 12 grader mitt i Februari.
det är något som inte stämmer här, det är något som är kind of fucked up.
Vaknade nyss med ett ladd för att piska dit KV/Lovers, men drömmarna krossades ganska snabbt eftersom det hade börjat snöa emellan min första vaknelse och den som jag fortfarande har gluggarna öppna på.
Det e ju fan att vädret alltid ska ställa till det, är det inte på jobbet så är det ju givetvis när man ska lira match.
Va faan gör man då? rätta er i ledet och tvångs håll er hemma, snön tar över stan.

Ikväll blir det hur eller hur barsväng, och då skiter jag ganska mycket i om det är två meter snö.
Nu ska jag ut med hårfön och smälta snö, jag vill spela!


Lifetime of guilt.

Då var det klart, nu är det långledigt, fyra härliga dagar med fria aktiviteter. Precis strålande förutsättningar.
Fint väder nu dessutom, solsken utav rang. Fast det skulle busa till sig lite imorgon tydligen, och då lirar vi ju match. Får se hur det slutar..
Imorgon är det iaf lite skiva här, vi tänkte äta lite tacos och dricka lite pilsner för att senare ta oss en barrunda i Kalmar. Ska bli kul och att rya lite med boysen!
Ikväll väntar träning, kl 17.30, blir nog mest lir sen lite tugg efteråt. Precis lagom en Torsdag som denna då långledigheten kliver på...

Rock N Roll Summernights.

Bara en dag kvar nu, tills 4 dagar ledigt. Känns bra ärligt talat, förbaskat jäkla bra. Sen så blir det ju bara 3 dagar nästa vecka efter som vi i fotbollen åker på träningshelg i Danmark på Fredagen. Så lite jobb nu, och mycket ledigt.
Vi har haft lite dåligt med jobb nu och har varit mest på Ernestos ombyggnad och det kommer bli en schysst restaurang där, men stenbakad pizzan i en riktig pizzaung som är vedeldad. Vi har lagt lite tak inomhus, vilket är lite ovanligt men det har faktiskt höjt stället tycker jag. Ser fram emot premiären där.
Annars så var det tränings igår, och det gick lite upp och ner. Var bra i uppvärmningsspelet sen gick det väl inge vidare för någon av oss under inläggen på en studsig plan. Men sen höll vi hov i full manna spelet och det kändes väldigt bra måste jag säga. Nu väntar träning i morgon, med mest spel eftersom vi spelare emot KV/Lovers på Långfredag om inte vädert ställer till det allt för mycket.
Annars blir det ju som sagt en lång helg med 4 dagar, det är denna helgen man sett fram emot sen julen.
Nu kommer den med storm steg.
Längtar något djävulskt efter sommaren också, långa sommarnätter med en pilsner i handen, solbrända kroppar i utelivet och en uteserving kvällarna långa. Det har sin charm, sin mäktiga charm. Det är något makalöst hur det kan leva upp så många männsikot med lite sol, fast det är ju lite det som driver hela systemet. Men nu vill man bara ha sol och varma uteservingar med långa kvällar, så man med rätt sällskap kan slå läger och bara snacka skit och dricka pilsner och äta gott kvällarna långa. Det har sin charm och jag gillar det.

"That´s like taking the wheels of a car, or seperate the strings from the guitar..
They say everybodys playing rock, ain´t nobody seem to roll and if you wanna move me down in my soul,
it´s gotta be both rock n roll."

Syna dom i sömnen!

Dagen efter fördelsdagen idag, en födelsedag som inte gjorde så mycket väsen av sig.
Det blev lugnt på alla fronter, morsan svängde förbi med ett kuvert med lite dollars.. Sen tog Mange och jag en födelsedagsfika med lite bullar o tårta. Lite lagom. Tänkte kanske ställa till med en liten skiva här till påsken.. För dom bästa.
Men det är helt enkelt inte lika kul att fylla år längre, det var bättre när man var liten och söt och fick berg av paket, då mådde man. Men visst, det har ändå sin charm att vakna och veta att "idag är det fanimej din dag"!
Det är något speciellt.

Snackar lite på MSN här nu med en person..
Som har blivit lite felvinklad i en prekär situation, det händer alldeles för ofta i denna sak till stad.
Man gör misstag och kanske misslyckas med att vara den bästa ibland. Det är helt okej, det händer alla.
Men på något kosmiskt sätt så vinklas allt igenom dom olika munnarna, det späs på en nivå hela tiden och till slut är man värsta busen. Man börjar som en småtjuv som stjäl ett paket tuggummi på Coop, och slutat som en fullfjädrad bankrånare när allt vinklas klart. Det är så pinsamt så man får håll för jäkelen, man är inte mer än männsika och folk bör skaffa sig en egen bild och ta reda på vad som egentligen är sant och framförallt lära känna personen i fråga. Shape up!

ikväll är det träning, på snö eller inte är frågan för Moder jord snöar till det för oss emellanåt.
Vädret är som en gummboll, upp och ner.
Men vi kör på, vi rider på vågen.




Födelsedag.

Idag är det faktiskt min födelsedag, den tänker jag inte slösa bort genom ett långt blogginlägg. Nu vet ni att jag fyller år, åk och köp fina presenter!

Segerns sötma.

Ja det blev seger idag emot Gullabo med 2-0.
Rättvist tycker jag då vi spelade stundtals bra som attan och bjöd på fina kombinationer överallt på planen. 1-0 kom genom David som smällde in en frispark lite turligt efter att deras Keeper inte lyckas hålla bollen. 2-0 gör Kimme med förarbete av undertecknad. Hade själv en smekt vänster som tog i ribban och jag frågade domaren med glimten i ögat om vi inte skulle "kontrollmäta målen", vilket han, den pajas tog på fullaste allvar och gav mig ett gult kort. Rent pajasaktigt beetende och verkligen ingen känsla för humor, förstår varför den kufen inte dömer högre än han gör. Vet själv igenom hockeyn, att med en go stämning och glimten i ögat reder du ut många matcher galant. Antar att det inte var hans melodi, det finns helt enkelt inga krav på domarna längre.
Matchen iaf, vi spelar som sagt stundtals bra och rullar på och spelar ett bra kombinations spel stundtals. Tålamodet kunde kanske bli en gnutta bättre men det e småsaker som vi kommer bli bättre på med tiden, men i min ögon är vi verkligen på gång. Kul också att Alex får hålla nollan återigen och att firma Bertilsson/KuleboExpressen inser att Påryd är inte att leka med. Två flugor i en smäll idag...
Och domaren, ja han sover säkert gott ändå och kanske inser för eller senare att det finns humor som glädjer och inte som han själv uttryckte det "hånar hans situation på planen". En pajas, i mina ögon. För allitd.

Nehe, nu har helgen snart avverkats.
Nya tag i veckan.

Singerat Stene

Ovanligheter.

Har inte uppdaterat blogg på ett tag. Har liksom inte haft lust att plita ner raderna, men nu, har dom smygit på mig igen. Vaknade nyss, 08.50 en Söndag pigg och glad som aldrig förr.
Idag väntar match, emot Gullabo, därför blev det en passiv kväll igår. Lite tacos och Melodifestivalen som för övrigt blev korad med rätt vinnare vid rodret. Längsen det var så, och det kändes mest rätt att Perreli skulle får bär segerkronan. Även om jag höll på legenden Chrille Sjögren.
I Fredags var det iaf utgång, dömde hockey innan. Försigår ju cup i Kalmar så jag fick ta dom två första matcherna och lägga nivån med invigningscermoni med nationalsånger och dylikt. Det blev iaf Harrys med grundmålning  hemma hos mig, drinkar, god musik och trevligt sällskap var en god ingrediens för en lyckad kväll.
Den löpte aldrig linan ut riktigt på Harrys. det blev aldrig något tryck i princip. Lite avskalat med folk och lite tomt i hörnerna. Men det funkade det också, vi öste i sedvanlig ordning.
Man kan bara göra så gott man kan. Och det ska jag göra emot Gullabo idag...
En promenad nu, sen kolla till ishallen, sen ladda inför kampen....


Signerat Stenberg

Rockstar

Har fullständigt snöat in på Nickelbacks låt Rockstar. Precis ett sånt liv man vill leva, Tourbussar fullt med gitarrer, Stort hur som är med i Cribs, en toalett stor nog att spela baseball i,  full matat kontokort, Stjärna på Hollywood Boulevard precis emellan Cher och James Dean, och huvudnyckel till Playboy Manison. En skön låt med stora drömmer som varje pojke nån gång drömmer.
Har fastnat i schlagern lite med, The Poodles feat E-type e också bra, Line Of Fire. Skönt gung i den...
Just nu är det mycket fartfylld musik som gäller, det blir lite roligare då.

Annars trillar det på, det är onsdag mitt iveckan. Igår var det träning och den biten, funkade sådär, Men i morgon e det nya tag, bara att höja allt några snäpp..

later.


Step aside, or pay the price.

Jaha, helgen överstökad i ett naffs. Pang säger det bara.
Fredagen blev lugn tillsynes ´för det väntade ju som belant match på Lördagen där vid  vann med 4-0. En kasse för min del, var kul att vara tillbaka i anfallet och få sätta en strut. Sen var det ju Tre Kronor Legends, vilket blev ett riktigt praktfiasko, 50 pers på läktaren och ett rejält minus för Ölands HC i premiären. Dock underhållande hockey...
En annan kul grej, fixade in hela Tre Kronor Legends plus Daggen Olsson ifrån Gladiatorerna genom min vaktpolare på Harrys. Hade snackat med Daggen innan och lovat att försöka, och det gick. Hela Tre Kronor med spelare som Pär Djoos, Masken Karlsson, Thomas Rundqvist gick in på min förmån.
Kul grej.
Har precis lirat hockeybockey där vi vann med 13-7. Nu tänkte jag duscha, sen sova och ladda inför fotbollsträningen i morgon.

hey

"Well, smoking, burnin´, messin´ around my world is all to loud, i´m off track but I ain´t down.
Slow motion, re-runs everyday but I won´t use the brakes i´m off track but that´s my way.
Whole lot of nothing in sight, step aside or pay the price, well I´m troublebound.
No tomorrow so you say, it doesn´t matter to me anyway.
Dead or alive i´ll pass you by, I´m troublebound but i´ll get around.
I´m everything you need, you just wanna be like me!"

En Lördags match!

Ja idag var det dags för första träningsmatchen för min del. Ljungbyholm borta på Biskopsskogens gräs. En hyfsad plan, lite ojämn men verkligen helt okej.
Seger med 4-0 blev det iaf, första kassen genom "Torres" och andra genom Kim "Zlatan" och sen satte jag dit 3-0 eftert två misslyckade försök innan. Stefan avlsutade matchen med att hänga dit den i krysset.
En hyfsad match måste man säga där vi spelar helt ok i första men lite sämre i andra. Men seger är ett faktum och det är viktig kugge i försäsongspelet. Nu tar vi nya tag emot Gullabo på Söndag.
Ikväll väntar Tre Kronor Legends i Iffehallen, sen blir det ett par öl och lite softa och kika in andra chansen.
Sen tar vi nya tag på Harrys för att använda Söndagen i lugnets tecken.
Precis som en helg ska vara.

Kör hårt!

Varmt bad.

Nu närmar sig Fredagen med stormsteg. Mycket storm här om stan nu, har fan blåst konstant i en månad. Även om det lugnat ned sig en aningen den senaste veckan. Vädrets makter, herregud skärpning.
Har fått något skit i vänster foten, snackade idag med mín egen fotbollsläkare Uffe Nordenhem som trodde det var en blödning eller något liknande och gav mig en order om fotbad. Så nu sitter jag med foten i ett varmt fotbad ackompanjerad av Jakob Hellman. Han gjorde en skiva, blev succé totalt och sen blev han folkskygg och livet bara urartade och nu är han bagare tydligen. Hans skiva Jakob Hellman ... Och det stora havet blev rosad av Aftonbladet som den bästa svenska skivan någonsin. Och den är bra, mäkta bra.
Träning ikväll iaf, på Toravallen, sämre än Mörevallen men bättre än grus är det man får ta mig sig ut på gräs/jord planen. Men snart gror Mörevallen till sig och vi kan liknas med kor på grönbete. Lika kul varje år.
Match också emot Ljungbyholm x2 i helgen, härligt att kanske få lira match, om foten går att använda. Men jag tror det funkar, är rätt duktig på att bita ihop när det gäller sånt. Till skillnad från andra i Idrotts Föreningen Kamraterna där det klivs av planer till höger och vänster var och varannan träning, och det är ALLTID samma. Sånt gör mig förbannad, alla har vi skavanker, men nog fan kan man bita ihop så länge inte benpiporna sticker ut.
Men upp till var och en vilken bild man vill ge...
Helgens utflykter då? Fredagen blir nog lugn, men man vet aldrig, det beror lite på vilken av matcherna jag ska lira. Lördagen flaggas det ju alltid för Harrys. Men som sagt, man vet aldrig hur det blir förrens man själv är där.
Såg också i dag att Harrys i Borgholm hade begärts i konkurs. Var väl ganska väntat i en stad som Borgholm, om man ens får kalla det stad. Sen är ju en stor motståndare Strand givetvis, dom drar ju folk på sommaren om det så även vore 2 meter snö. Fast det vore väl att ta i, fast med nutida väderutsikter så blir jag inte längre förvånad.

Nehe, dags att värma på vattnet och ladda inför träningen.

A ton of bricks.

Helgen som återigen försvann ur våra liv har spökat återigen.
Hur man än försöker susar helgen bara förbi en lite lätt likt inget annat.
Det känns också som det ska, att helgen har varit hård. Man vet att man lever och överskottsenergin såhär på Söndagskvällen är i topp. Lite fel tillfälle kanske, hade varit gott att sova nu och drömma om det där..
Iaf, Fredagen var ju som bekant inbokade på Harrys tillsammans med jobbet och våra radarkamrater, Drags Plåt.
Lägg där till ett gäng vänner så har ni fattat galoppen.
Samling 18.00 för bowling och den tog Uffes plåt hem enkelt, jag vann min grupp på 188 pinnar, för övrigt det bästa i hela tävlingen. Uffe vann sin på 168, och Farsan som bowlade för andra gången i livet vann sin på 107. Seger till oss och maten var på väg in, det bjöds på Entrecote med potatisgratäng och god sås. Smakade riktigt gott och öl och groggar flödade bland 13 galna grabbar. Precis som det ska vara...
Palace var nästa akt, där Hardcore Superstars skulle röja järnet vilket dom gjorde alledeles korrekt som vi väntat oss.. En bra spelning och mycket folk, precis det man önskar.
Gav upp Palace efter spelningen, och traskade i rask takt tillsammans med Joy emot Harrys. Ett par groggar och lite tjitchat och sen blev det en promenad hem och sova.
Lördags morgonen var inte lika grann som Fredagskvällen, ack så sliten och Mange slaggade i soffan och vi undrade lite hur det hade gått till och redde ut det ganska snabbt. Filmtittande och fet mat blev underhållingen...
Sen var det ju Lördags röjet på agendan, förböj hos Mange och melodifestivalen som ackompanjerning... Mina tips höll nästan fullt hus, det var bara hon den unga tjejen jag föll på.
Harrys blev det också, en dyr historia och egentligen hittade vi aldrig toppformen, så jag stämplade ut runt halv två. Tog mig en gyros i steget och styrde min skuta hem till Southway. Somnade så gott och vaknade lite väl sliten, dags för standard Söndagen. Döma hockey givetvis, dagen till ära u10 grabbarnas poolspel. 3 matcher med tuthockey, det är ingen lek med två festdagar i benen. Det gick, men det var precis och det blev mest tittande på klockan och inväntande på slutsignalen. Den kom, men det satt långt inne och att få ta av sig skridskorna var en ren befrielse.
Påryd hade första träningsmatchen i Lördags, förlust med 5-0 och det finns en enkel förklaring. Jag var inte mer, dom saknade en riktig lirare, som jag, som hade kunnat mata fram passningar på foten. Det är en konst..
Men jag får väl träna på lite nu och visa dom att Stene är en ren tillgång.
Imorgon väntar också hockeybockey, alltid lika roligt. Det lär bli ett par kassar, som vanligt...

Helgens citat från en överviktig man :

"Om man har något man tycker om, vill man gärna ha skärmtak över det"

Så klockrent på en toalett nära Harrys.

Kör hårt i veckan...

RSS 2.0