This one´s for rock n roll.

Nyårsaftonidag, vaknade nyss av att telefonen ringde. Orkar inte svara men steg upp i stället. Snö ute idag, inte mycket, men tillräckligt för att färga det mesta vitt.
Igår var en seg dag, lång tråkig ensam dag. Gjorde inget vettigt på hela dagen, var ute och gick 3 gånger iof, men annars var det skyttetrafik emellan datorn och TV soffan. Tur att det fanns telefon, så man fick lite kontakt med omvärlden, vilket i sig gjorde mig glad.
Kvällen är planerad så som såhär. Först lite inhandling av diverse alkholhaltiga drycker, lite raketer och allt annat ovktigt. Sen blir det ett par kalla här hemma, i residenset Stene, för att sedemera ta sig ner till Stadsparken för att bevittna årets fyrverkeri.
Tillbaka därefter för lite mer öl i casat.. Kl 19.00 är det samling på Larmtorget för färd emot okända destination, 36 tappra själar ska gå, i runda slängar 2 km som jag fått förvarning om till festlokalen. Väl där väntar 3 rätters, fest, ännu mera fest och ett tolvslag.
Så är planerna, hur det slutar. Det vet i fasen ärligt talat...
Men vi går ut för 100 %, sen ökar vi...

Rock Me Amadeus!!!

Gott nytt återigen..

Erfarenheter rikare, ett år närmare slutet.

Då var det nyår, i alla sin prakt.
Kommer ju firas världen runt med dunder och brak. Mat, sprit, raketer i gott sällskap.
2007 har varit i ett bra år, ett mycket bra år.
Ett år med upp och ner gånger, något som varje år kantas av. Något vi kan påverka, och inte påverka.
Har varit mycket glädje, mycket sorg. Antar att det är den gilla gången vi måste deala med..
Jobbåret har varit fullt upp. Mycket jobb, bra jobb, dåliga jobb. Men allt har funkat bra, även om det har funnits backar så har vi alltid tagit oss över dom. Ett styrkebesked på något sätt.
Blev ju en kort avstickare till Norge också, där var allt verkligen helt okej. Mycket bra firma, bra jobb och trevliga Norrmän. Hoppas verkligen ingen har missförstått mig om varför det blev så kort tid. Jag trivdes verkligen, men när dom började strula med jobb orkade jag inte stimma med dom. Ska man åka så långt bort hemifrån ska allt funka till 100%, det gjorde inte.

Har varit mycket resor också, var med mor min på Kreta. En underbar vecka hade vi där, med grymt skönt väder, sol och bad och god mat. Var verkligen en lyckad resa, en resa där vi vilade upp våra kroppar.
Fotbollsresor har det blivit en hel del också, allsvenska premiären AIK-KFF. En sjukt rolig resa där vi möttes av snö på halva vägen till Stockholm. Kallt som fan va det under matchen. Elfsborg-KFF var nästa tripp, Mange och jag hade dess förinnan rockat arslet av oss på Liseberg tillsammans med Backyard Babies. Borås Arena är grym, en liten upplevelse i miniformat..
Sportårets höjdpunkt var ändå Manchester, något utav det mäktigaste jag upplevet. En grym stad Manchester, med mycket nöje på dom flesta nivåerna och lägg där till fotboll i världsklass.
Nästan 76000 på Old Trafford, och jag. Helt magiskt, sånt tryck, sån stämningen runt hela matchen. Det är nog nått som vi aldrig får uppleva i Sverige. Möjligt vis hälften av trycket på en landskamp.
Blev en sväng till Köpenhamn också, med rockboysen. En trevlig tripp där vi röjde järnet till The Bones, båra okrönta kungar. Mycket rolig tripp, bra boys, bra hotell och bra sprit. Hockeyn i Göteborg var ju också mäktigt. Lite skillnad på Elitserien och Kalmar Knights. Två olika saker, fast ändå inte..

Sen har vi ju hunnit med att lira boll också, i mitt kära IFK Påryd. Inget klassnamn som klingar i öronen direkt, men riktigt goa gubbar förgyller tillvaron på träningar och matcher.
Är väl ganska nöjd med mitt fotbollsår, allt kan bli bättre. Men jag tycker själv att jag gjorde ett bra år. Även om vi gick tungt emellanåt, men vi reste oss på nio och gjorde en avslutning av klass. Tyder i mina ögon på moral och att vi hade oflyt under en tid. Nu är det snart nytt år, och nya förutsättningar. Nytt tränarpar, Kjelle och Pelle, några jag tror på och känner att 2008 kan bli ett roligt år. Bara att köra på.

Harrys har ju fått sin beskärda del av det mesta, både ekonmiskt och fysiskt. har blivit många roliga skratt där, många lyckade kvällar. Har funnits dåliga med, fast ändå med guldkant på något sätt. 
Harrys är mitt mecka, det blir aldrig fel där liksom. Världsklass.

Kärleken då, ja vad ska man säga. Iskallt där tycker jag, har inte lyckats med mycket.
Känner i skrivande ett stort rus, för någon. Vet inte vart det kommer sluta eller något, men det är bara att följa med under färden så hoppas jag det blir bra.
Känner mig som en liten pojk som vill träffa en tjugoåring. Känner mig sju år ibland, vet inte vad jag ska säga, ingeting. Jag jobbar på det och jag hoppas jag kan rosa 2008 med kärlek, toppa 2007 allmänt men hoppas att det blir mer kärlek. iof inget man kan bestämma, men man kan ändra förutsättningarna. Får jag bara en chans, så tar jag den. Tveklöst. 


Gott nytt, friskt år mina vänner. 

Eran tillgivne.
Åke Marcus Andreas Stenberg


Come Undone.

Helt sjukt är det, hur fan kan det bli så rätt?
Vet inte riktigt vart jag har mig själv i frågan, i frågan om ödet.
Har väl trott på det sådär lite på håll, men nu tror jag på det till fullo.
Win some, lose some, One fine day? Mer klockrent än så blir det inte...
Lyssnar på come undone nu, ett mästerverk enligt min mening.

Blev klart med Nyårskalaset häromdagen, Harryscrewet hade fixat Långviksbatun som lokal.
Låter helt okej i mina öron, kan bli kul som fan, om man bara håller sig på land.
Idag är det en slapp Söndag, ska inte göra något vettigt alls.


"I love all your sad songs"

Back to basics.

Hemma igen, efter i princip ett dygn på fri fot.
Blev en lång dit resa, stopp i Lessebo för fika hos Nicke. En massa hockeysnack förvärrade situationen och tiden rann i från oss. Vidare mot Götet, Mc Donalds i Ljungby, litet matstopp som stal tid i från oss igen och Systembolgaet i Varberg stärkte inte tidplanen heller.
Resan bara till Göteborg tog oss i runda slängar 5 timmar. Lite väl långt, men många stopp gör sin sak till allt.
Väl framme och under hela bilfärden så regnade det, rejält också. Checkade in lite snabbt på hotellt, det högklassiga hotellet Gothia Towers, rum på 11;e våning. Jag vill ha haft 22:a som är högst, men det var inte något jag kune påverka, inte ens med ett leende. Grymt fint hotellt, har sagt till mig själv att varje Göteborgsresa i framtiden ska spenderas på Gothia. Oavsett kostnad, det är klass och bo där, och det ska man unna sig på fri fot.
Frölunda-Brynäs väntade oss, ett fullsatt Scandinavium i matchdagens ära belyst i rött och grönt. Väl inne i templet blir man lite tagen på sängen, det kändes som att komma hem till ett hem man aldrig haft. Grym arena verkligen, även om den kanske har ett par år på nacken, vilket inte märks nånstans.
Häftig inraming med 12044 åskådare. Pang, intro, line up och national sång med sing a long a´la stordbildsskärm.
Matchen då? Ganska rolig match med snygga kassar, mycket kamp och ett bra tryck på läktaren. Sa till mig själv när jag satt där, "Antingen flyttar jag hit, eller så går jag aldrig mer på hockey hemma" .
Ett moraliskt problem de där...
160 meters gångväg till hotellet, inte särskilt. Vilket var grymt gott, eftersom guds tårar strilade ner på oss.
Vi tog oss ett par öl, snackade skit och allt och inget och begav oss senare upp på 23:e våningen, Heaven 23. Hotellets bar, 72 meter över marken, panoramfönster med utsikt över Götet. Helt underbart, dyr sprit var det iaf. 130 pix för en sexa. Men på resande fot är priset emellanåt ointressant. 23 våningar upp, man känner verkligen hur tornet gungar, kändes som om man hade rullgrus i skorna ibland. Men så var det ju inte, hoppas jag.
Vi snubblade vidare mot avenyn, där två gubbs i sällskapet bara snackade om mat. Vi lämnade dom i Göteborgsnatten, begav oss till en pub där vi tog en grogg i alla hast för att bege oss emot Sticky Fingers. Tog täten, slog på mitt lokalsinne, det berömda och stegade i princip rätt in på stället.
Efter tugg i dörren blev jag ensam där inne efter diverse andleningar, men styrkan fullbordades ganska snabbt efter en löprunda av rang. Man kan säga att vederbörande tog "gå en sväng runt kvarteret" på ett nytt sätt, det blev mera "Spring ett varv runt kvarteret". Ballt.
För andra gången i mitt korta liv, fick jag köpstopp i baren, svinet bakom baren ansåg mig för full.
Hade det varit på Harrys, hade jag inte druckit mycket nån kväll. Göteborgsformen var, inte ens i närheten av Kalmarformen. Styrde upp allt, genom att gå upp i nästa bar, där vi avslutade kvällen med en shot och begav oss hem i regnet. Glada och lyckliga berusade av kärlek, eller kanske alkohol.
Blöta blev vi. Men hem kom vi, efter en lång marsch. Där min andre hälft, tog taxi en sisådär 200 meter för att helt plötsligt, emot all förmodan springa på mig vid Scandinavium. Sjukt, vi gick i rincip rätt in i varandra efter en bortvarande stund på kanske 20 min.
Inte så starka på morgonen idag, men frukosten rädda oss.
Bilresa hemåt, mycket tjuvknep i bilen, och hårda gliringar.

Precis som en grabbresa ska vara....

Givin Up!

Fritag idag, avresan till götet om dryga timmen. Känns hur gutt som helst.
Igår var en bra dag som fan, jobbade några timmar, sen höll jag mig hemma. Upptäckte att min telefon ballat ur, ringde Minna, som givetvis fixade en ny.. Strålande. Sen var det fotbollsträning, lite blandade resultat där, men helt okej emellanåt. Har väl inte hittar toppformen än, men det är bara att gnugga på så kommer det. Newbridge Öppna nästa vecka, vi hamnade i kommunturneringen. Precis jävla kasst, vi spelar på Torsdagen första matchen runt nio, och semi, om som lyckas, vid ett tiden. Pigg man lär vara dagen efter. Usch!
Nu tänkte jag ta mig en dusch, packa lite. Sen bär det av, emot Staden.
Matchen börjar sju, kom ihåg vem som sa det, med frölunda vinner med 5-1. Punkt slut.

Nu kör vi, Puck N Roll.


"It's love great sex joy
I love you, you love my hate
And it it feels inside my
Feels inside
Feels inside "

Busy being fabulous.

Sitter i telefon nu, med idioterna från Helsingborg, Resurs Bank. Bara stoplskott verkar det jobba där.
Väntar och väntar. Så drygt.
Har jobbat en liten sväng idag, funkade bra. Lite riktiga kulor..
Behövs nu i juletid, cash går det åt.
I morgon bär det ju av till Gbg. Frölunda-Brynäs. Boende på Gothia Towers och allt bara känns så gott.
Farsan hävdade idag att Brynäs vinner, "no way" var min replik. Vi får väl se vem som drar det längsta strået.
Nu är det ytterligare fem dagar off, lite nyår och sådär med.. Alltid kul, vet inte vart festen blir än med det finns alternativ.

Allt för idag.

Hospital food.

Dagen efter, tankar.
Gårdagen var lyckad, mycket lyckad. En helt magisk kväll på Harrys.
God mat, en tre rätters med femstjärnigt betyg. Gott sällskap, mycket folk. Och en stämning man inte kan berätta mer ord. Kvällens görgylldes även efter klockan två.
Med ett sällskap av rang, ett sällskap jag har stor respekt för.
Tror jag aldrig känt mig så liten, kände mig som sjuåring. Berättade allt i från hjärtat, om hur och varför det är så.
Konstigt hur man kan fastna så för någon helt plötsligt, jag vet inte om man kan falla sådär pladask. Men upperbarligen kan man det.
Vet inte om det är jag som är patetisk, bortgjorde eller vad det nu är. Jag vet inget om det.
Hon iaf, en blomma, en sol, ja vad som. En stor själ i mina ögon, ett hjärta med värme.
En värme jag upplevde under småtimmarna, en värme jag så säkerligen känt för sista gången.
Jag vet inget om det heller, jag vet ingeting, jag lever numera på hoppet.
Jag mådde som en kung under två timmar i natt, har aldrig mått så bra.
Nu vet jag ingenting, absolut ingenting.
Jag står här, kvar på samma plats, med mer tankar än någon sin, mitt hjärta skenar.
Jag kallar mig själv patetisk, för jag vet inte själv vart jag är...

Hjälp mig den som kan, och vet...

I hope i´m old before I die.

Gårdagen avslutades som bekant med en promenad.
Juldagen likaså, en promenad ut till Kalles residens på gräddhyllan, en kopp kaffe, lite skitsnack.
Tog vägen runt stan på vägen hem, kollade in båten en gång till. Rekade Harrys från håll, ikväll smäller det.
Plockar och grejar här hemma nu, Robbies Greatset ackompajerar mig. Ska värma lite julkrubb nu för att inte stå helt på noll inför kvällen.
Hoppas kvällens skimmer blir i guld, juldagen, årets fuckin´ party kommer bli bra.
Hoppas man förgyller den helt och hållet också.
i morgon väntar fotbollscup i sporthallen, perfekt bakisunderhållning. så gott är det, sen är det lite light firande hos far. Trevligt värre så här runt julen...

Dags att micra som en gud, reka här hemma, stryka till stassen inför kvällen.
Sen förgyller vi salongerna.

På återseende.

My heart is like an open highway.

Julafton är slut, Juldagen kliver på sitt pass.
Kl är 00.05, kom hem precis från en lång promenad i stan. Har vandrat alla gator tror jag, staden var öde, den låg framför mina fötter. I hamnen låg en gigantisk båt, julbeslysningarna på Storgatan gjorde mig sällskap, vid domkyrkan var det fullt av folk, midnattsmässa. Vågade aldrig gå in, inte min grej riktigt.
Gick längs kajen i hamnen, såg ett iskallt hav framför mig, "inga snedsteg nu, Stene".
Såg inte alls lika härligt ut som på sommaren.
i dom flesta fönsterna lös ljustakar och julstjärnor, tänt allmänt lite var stans. Julen lamslår staden, vi äter, vi dricker och njuter av varandras sällskap. Jag gjorde det också, men fick timmar över på nattkvisten. Gav mig ut, rejält påpälsad med MP3 an i öronen. Begrundade stadens gator i min ensamhet, inte många gånger man får ha staden för sig själv. Drog mig neråt Fredriksskans kanalen, såg ett "hus" på en av holmarna, så trevligt ut, nästan så jag tänkte ta mig ut. Men nej, alldeles för kallt. Gick utmed vattnet, tog en avstickare tillbaka i stan, gatorna framför mig igen, ljusen i fönsterna och musik i öronen. En bil susade förbi, föraren måste nog tänkt, "Vilken idiot som är ute på julafton". Låt han tycka det, inget kunde stoppa mig, min stad ikväll, mina gator. tog storgatan hem, skyltfönster överallt, nyskyltat inför rean, nästa rush. Gilangerna ovanför mig, gatan framför mig, ett par är ute och rastar hunden, tänkte önska dom god jul men vågade inte. tänkte dra mig hemåt, förbi fängelset. Ingen höjdare sitta där en dag som denna var tanken som slog mig, självförvållat var den andra. Gick aldrig hemåt, tog stadsparkallén neråt i stället, höstlöv på cykelvägen, mina skor knuffar dom så sakterliga framåt. Musiken ljuder i mina öron, en taxi står på Kungsgatan, gamla stan, där skulle man bo. Fint område, mycket historia i väggarna där.
Tog mig hem via Bremerlyckans kvarter, tankar, musik, morgondagen fanns i mitt huvud.
Den stora tanken slog mig...

"Stene, det blev en bra julafton i år, likt andra år då det mesta varit misär."

Tydligen läker tiden sina sår.

Julens Afton.

Ja idag är det Julen Afton, barnens afton i mina ögon. Men det är en trevlig kväll för oss halvvuxna också.
Har precis varit ute på en promenad, var uppe på kyrkogården och skänkte mina beloved ones några tankar. Alltid skönt att få önska dom en god jul också.
Bingolotto i går jue, vilket skit ärligt talat. Typ sju timmar emellan varje spel, för resten av bingon kan man ju skippa. Bara drygt och oitressant. Nja, skärpning där fyran.
Mangan och jag var på Maxi igär, fick mig en liten spark på smalbenet av mitt samvete.
Kom att tänka på alla barn som inte får en bra jul, dom som inte kan fira jul av vissa anledningar och dom som inte ens har ett hem att vända sig till. Vet inte mycket om den verkligheten, men jag kan bara föreställa mig deras misär. Köpte en "kram" för en tjuga, inte mycket till bidrag men det är alltid något.
Julen är ju endå barnens högtid tycker jag, så senare idag när jag äter julmaten ska jag skänka alla barnen min tanke. Tycker varje människa borde göra det en dag som denna. För vem vill inte ha en god jul?

Får passa på att tacka er i den tappra skala som läser min blogg att önska er en God Jul.
Ta hand om varandra i kväll.

Love Each Other.! !

Årets rim, signerat Lars Vegas Trio.

"God jul Steve, du dyrkar ju tv, denna saken är konvex,  titta, lyssna, ät ett kex, och börja tacka, ner på knä, det här är en möbel i ädelträ"

För er som köpt en parabol antenn i mahogny... haha!

Hard to be a rock n roller...

Gårdagen var lyckad, liten sväng på staden, kollade in KFF Dvd:n sen bar det ju av.
Till meckat, till hallen, kort och gott Iffehallen. Kändes skönt att kliva in, för att spela för en gång skull.
Brukar ju oftast vara för att döma småkidsen.
Massa gamla legender och massa andra roliga männsikor var med iaf. Många skratt blev det, mycket lir också
Mitt lag, All Stars bärgade segern efter rättvisa 7-4. Två kassar av undertecknad. Kändes rikigt kul att vara "tillbaka", och man får lite suget av att lira seriöst igen. Men vägen dit är för lång, det är en lång uppförsbacke dit. Sen är det inte värt all den tiden, för div 3. Men kul var det...
Efteråt vankades det segermiddag på Harrys, meckat med andra ord.
Hela gänget satt när jag kom, gled in, beat myself down, högg in på en öl och därefter den delikata oxfilen med en sån magisk potatisgratäng med den mest underbara rödvinsskyn jag någonsin satt tänderna i.
En riktig fempoängare där.. Yeah!
Därefter gled jag och Mangan ner i bowlingen, lirade några serier. Måste säga att glory days are gone, inget 243 denna gången. Bara att inse att man hade världens tur och att gud var på gott humör den dagen man satte rekordet. Vi gav upp bowlingen så småningom, gled runt, snackade skit och morsade på alla vi halvkänner. Likt legender.
Kvällen hade sitt slut och jag somnade så skönt i min sägn efter lite TV tittande...
En bra kväll, en lugn kväll..
Precis som det ska vara.

Nu laddar vi inför uppesittarkvällen... Pensionärsunderhålling förvisso, men ack så trevligt kanske.
Vem vet?


Like Frankie said; I did it my way...

Lördag  idag. Var ute en sväng igår, blev en kurva på Palace och därefter meckat, Harrys.
Pigg som fan idag, var en städad kväll igår. Skönt att känna sig stark som en björn så här på Lördagskvällen.
Var en sväng i kaoset idag, dvs stan. Herrejävlar vad folk. Man börjar undra om folk inte har några hem emellanåt. Jävla julstimm.
Fick KFFs Årskrönika av Kappers idag, ett mästerverk av rang. Hela säsongens godbitar och mer därtill. Kan varmt rekomenderas.
Nu är det en timme till samlingen inför mjukhockeyn, inget riktigt ladd än. Men det smyger sig nog på när man får på sig skrillerna. Ska bli sjukt kul att flippa lite, även om jag tror det blir på liv och död. Gäller nog att ha blicken högt iafton .Efter matchen kan jag tänka mig att det blir en liten sväng på stan, vad ska man annars göra en Lördag?
Inte ruttna bort i soffan, det gynnar ingen...

Nehe, packa och greja nu..

Later...

Forever Texas

"I'm so superstitious
So there's something you should know
The reason I'm doing you is
'Cause your friend said 'no'

I've been suicidal since
God I don't know when
So get down on your knees
Say your prayers Amen

Baby I'm crazy"

Yeah! Fredag, världens absoluta bästa dag. Helt underbart, vaknade precis nyss.
Alltid skönt att sova ut, det är inte ofta man gör det men ack så skönt.
Fotbollsträning i går, gick förvånansvärt bra, med tanke på förutsättningarna.
Dåligt med träning i från min sida på ett par månader, men kände mig lite som en kung i går och allt flöt på,
Alex och bestämde oss efteråt att svinga några bägare på Harrys, det blev ett kort barhäng och en bowling.
Första rundan sög purjo, andra däremot var av klass. Bötjade lite knackigt dock, men därefter radade man upp kryssen, varvade med en spärr, kryssade vidare för att avsluta med en spärr. tvåhundrajävlafyrtiotre poäng. 243! ! !
Helt sjukt, rekordet på Harrys var dessförinnan 210. Kan med andra ord titulera mig Harrysmästare.
Känns rätt stort att ha det innanför kavjen.


She hates me.

"That night I felt like you respected, my way and my life.
We talked about the future, I didn´t see it right.
I thought we both connected, well i guess i was wrong.
You fucked with my mind, treated me unkind.
Left me behind...

There is always something Unpredictable.
Was it something I said? What did I do?
Feeling blue, it´s all because of you.
Wanted to live like this forever, well i guess I found out.
Without a doubt."

Fått många kommentarer av Alexandra, vet inte alls vem det är. Men en förbannat vettig männsika må jag säga..
Alltid kul med feedback, även kanske denna typen, den lite annorlunda emot vad man är van vid. Tack!

Torsdag idag, en lugn dag, som fan. Ledigheten klev på redan idag, så nu är det 12 långa härliga, underbara dagar ledigt. Jag myser bär jag tänker på det.
Har precis varit hos mor min fått mig en mäkta god Karrémiddag med hela baletten. Smakade något ljuvligt, som gentjänst fick jag fixa julgransfoten och DVD spelaren, Lätt fixat, och maten satt som en smeck!
Tog mig en lång promenad hem, lyssnade på Mp3:an och gick och klurade lite. Kom aldrig fram något, men det var skönt att rensa huvudet. Dök in en sväng på Baronen, träffade där lite gamla klasspolare. Lite snicksnack, alltid kul att snacka skit med dom boysen!
Ikväll är det fotbollsträning som gäller, blir ingen lek. Har ju tränat magiskt dåligt nu ett tag, blir väl pingislunga direkt. Men jag tänker visa dom iaf vart skåpet ska stå....

Stene

The baseballbat that swings you straight to hell.

Kallt och rått idag. Ytterst lite snö på marken, väldigt lokalt också. Ingen rolig blick man möttes av idag. Men allt funkade ganska bra ändå, det flöt på. Lugnt och stillsamt nu så här inför julen, man gör det man ska. Inte mer.
Ser mest fram emot Fredag eftermiddag. Men lugn, den är sanrt där.
Annars är allt fint, glad och lycklig. Livet leker lite, vet inte riktigt varför men humöret är på topp för det mesta.
Vilket är tummen upp, enligt mig.
På Lördag smäller det mina vänner, hockeycomeback i Iffehallens blanska isyta. Mjukhockey med en bunt idioter, liv och död kommer det bli. Får glida undan på det bästa sättet. Visa att man en gång i tiden, var en virtous, en mästare, en mästare av klass. Ska bli kul att lira lite, ganska mycket legendarer och det är alltid lika kul.
Därefter vankas det galej, vet inget om det alls. Men det var bara att ta med sig dricka som dom befallde. Kommer bli urkul, hoppas jag, för annars känns det som en flopp.! Men det löser sig alltid..
Nehe, nu ska jag ge TV:n en rejäl chans, får se vad han har att erbjuda...

"When I try to make love it turns out to be hate, if I go for a coffe, I might end up drunk."





Jag älskar dig, ditt helvete.

Tisdagen avverkad, bara 3 dagar kvar tills julledigheten. Underbart.
Det har varit en lugn och skön dag på jobbet med boysen... Vi kollade klipp ifrån Uffes och farsans fotbollskarriär.
Inga duvungar man jobbar med, stora rubriker och mycket mål. Impad faktiskt, har alltid vetat att dom var jävliga, men nu börjar man tro på det också, Ganska häftigt..
Julen är nära nu, även om den känns så avlägsen det bara går. Varmt om dagarna, ingen snö, det blir inte riktigt julstämnning. Även om jag hatar snö så tycker en liten del av mig att julafton kunde få vara vit. Bara för sakens skull. Det här är nog den första julen på mycket längse jag har sett fram emot. Har inte haft någon jullängtan på grund av diverse problem, men iår ska det bli trevligt som fan! Annars är julen ett stort hyckleri, man byter ut pengar i princip oc alla bränner sin pengar innan man har hunnit vända sig. Klart, vissa köper julklappar, vissa bränner det på krogen. Två olika världar, två olika nöjen. Men sett till det stora hela är julen ett enda stort byte.
Dock ett byte med sin egna charm. en charm som jag ska njuta av i år.

"But say a prayer, Pray for the other ones
At Christmastime it's hard, but when you're having fun.."

Santa Stene

Svenska Hjältar.

Söndags kvällen förgylldes med galan Svenska Hjältar. Lite gripande stundom då riktiga hjältedåd radades upp.
Ett god ide ifrån Aftonbladet må jag tycka, vardagshjältar ska hyllas. Ganska härligt att se allas lycka, samtidigt som sorgen emellanåt härjade i historierna. Men lycka är oftast det man bär med sig, om man, ja klarat livet helt enkelt. Finns säkerligen miljoner hjältar, men igår var det en utvald skara som med alla heder var värda sina priser. Tycker Svenska Hjältar är hel rätt. Äras dom som bör!
Jobbet idag har rllar på mycket bra, lite plock på morgonen och dessto mer plock på eftermiddagen. Men allt löstes med bravur. Nu är det bara 4 ynka dagar kvar tills julen stiger på på riktigt. Det lockar med ledigheten... Ojoj!

Nehe, nu ska jag planera min kväll. Några ideer? Just fuckin´ shoot, mate...

How nice to be 6 feet underground.

Söndag, vilans tecken. Belv inte riktigt så idag, upp och döma hockey tidigt i ottan. eller ja, nästan ottan.
Igår var det också lugnt och städat. Soft kväll med Mange och lita gott käk och film och bara vara. Lite ovant, men ganska soft. Man hade lätt igen det idag på morgonen.
Varit en lång dag i ishallen idag. Ganska segt men ganska kul också samtidigt. Härliga små hockeygrabbs som gör allt tappert i världen för att hänga dit pucken.
Nu är det en vecka kvar till julledigheten. Kännes oerhört skönt att det närmar sig..

Nehe, kika Svenska Hjältar nu och sen drömma sig bort..

Don´t cry daddy.

Don´t cry daddy är ett mästerligt verk framfört av Elvis. Mäkta bra låt..
Man känner igen det lite inom sig.
Det är iaf Lördag kväll och jag ska så småningom bege mig till Mangan för filmkväll och bara softa.
Ingen utgång ikväll, ska bli skönt att vara pigg imorgon och dessutom på Måndag. Det sätter ju sig flera dagar den där attans spriten. Så ikväll blir det film och bara dega... Jag tror nattlivet klarar sig utan oss en kväll.
Om inte, så är det som det är.
Juldagen tar vi nya tag i Salongerna, ska bli sjukt kul. Såg menyn häromdagen, något mästerligt faktiskt. En nästan 5 stjärnig 3 rätter meny. Kommer bli succé.
Nehe, time to go..

King of bloke and bird.

Lördags uppvaknande blev stillsamt. Bra form igår men en formidabel morgon och ingen bakhäng över huvudtaget. Ganska skönt när man kan prick in den formen, sällsynt men så gott.
Gårdagen var kul, trevligt hemma hos Mangan då undertecknad, Kim och Mangan spelade lite skitgubbe och drack en grogg eller tre. Vi begav oss senare till Fula Fisken, där öset inte var maximalt, men pianobaren gjorde sin del till allt och pianisten gjorde sitt och var väldigt bedårande i mina ögon. Det var ganska soft att sitta där och titta på en ensam tjej, ett piano och väldigt trevlig musik.
Vi gav upp Firren och begav oss till vårat mecka, Harrys. Var ganska mycket folk där,för att vara en Fredag.
Vi drack friskt, och snackade skit med alla känningar och kvällen bra och allt var mycket trevligt.
Tråkigt bara att tiden går så fort när man ha kul.
Damen vid pianot rev av en version av Angels på min begäran. Det var bra, riktigt bra, hennes röst gjorde sig verkligen till den låten. Gillar det, en stor röst, ett piano och en världssång.
Det är klass, mina vänner,

Nehe, nu ska jag hitta julstämningen.

Please bring my baby back home.

Äntligen! Denna efterlängtade Fredag, som jag har väntat. Hela veckan på kalla tak och långa vinterkvällat med inget annat än tv på tablån. Men nu är den här och man lever upp på nytt.
Jobber har funkat alldeles ypperligt idag, så jag tyckte jag var värd lite julmusik ackompajerat av Arvingarna. Eller Arvtagarna som jag tycker vore ett mer passande namn.
Precis slutat, blev lite tidigare men det är ju Fredga som vi resonerade. Kan man väl vara värd?
Ikväll blir det party, uhhh så nice. Först ett litet powernapp här hemma, sen en runda till bolaget för införskaffning av diverse alkholhaltiga drycker och kanske eventuellt något schysst plagg att förgylla kvällen med.
Sen hem, snygga till sig lite så gott det går. Reka klart lite allmänt och sen iväg på stålhingsten emot Mangan och därefter kör vi på för guds namn.
Eniro bjuder sen på arrangemanget och vi vet inte hur det blir, eller hur det slutar.
Man får hoppas man vet det i morgon på morgonen...

Det brukar lösa sig så fint så...

Nehe, powernappet härskare ska göra det han e bra på, nämligen... Powernappa!

Farewell...

All by myself.

Sitter här hemma, Mangan är här. Vi mötte upp å stan i två helt olika ärenden. Tog en gyros och nu slappar vi tv.
Ganska soft, men vi båda har lyckats somna varsin gång. Trött arbetare.
Vi var också inne på Harrys och rekade inför Juldagen, årets partydag må man säga. Snicksnackade lite med crewet och det blev ett par skratt.
Imorgon är det denna dagen den som gör en helt lycklig och helt till sig hela dagen. Fredagen, helt undebart ta mig jävlen.
Man liksom bara kör på, och sen är det två dagars off, sen fem hårda dagar i kylan och därefter, min damer och herrar väntar julvilan. 10 långa underbara juldagar och inte göra någonting. Just nu är livet lite på toppen även om det finns ett par platser att fylla ut.
Nu klappade Mangan med händerna, det innebär Kustbevakarna på tv.

Off for that...

Yours truly //Stene

Just a little bit cold, but i´ll get use to it.

Ja, idag var det kallt på morgonkvisten. blött på taket, snålblåst, inga vantar och kalla verktyg.
Ingen bra kombination, men vad gör man inte för konsten av yrket.
Men det funkar alldeles ypperligt, för utom kylan. Den är bister så här års.
Men dagen värmde senare upp några snäpp och allt löste sig med tidens gilla gång.
Onsdag idag, mitt i veckan. Nu är det nedförsbacke emot Fredagen. Alltid ett plus.
Längtar duktigt mycket till en vanlig helg i Sverige, det har varit mycket utflykter åt alla håll. Så det ska bli skönt att vara hemma och inte göra ett skit. Bara vara! 
Där har ni helgen i korta drag.. Resten får tiden utvisa, den brukar lyckas alldeles perfekt med det. 

Later... 

Look what they´ve done...

Kom precis hem ifrån dagens dagsverk och spelade upp Amanda Jenssens "Look what they've done to my song".
Har haft den i huvudet hela dagen och gått och små gnolat på taget och varit allmänt lycklig. Inte för något speciellt, utan bara varit glad.
Tycker för övrigt att Idol suger, men Amanda har fångat mitt hjärta och trollbundit mig många gånger.
Lite patetiskt eftersom jag en gång intalade mig själv att aldrig följa skiten, men faller man så faller man..
Dagen har flytit på perfekt idag också, det bara faller på plats..
Skönt att jobbet funkar alltid, allt blir så mycket roligare. Fast man ser ju alltid fram emot Fredag, och det är det ju snart och då blir det Fula Firren. Ska bli kul att se va det är för filurer som hägrar på Eniro, även om jag redan känner ett par.
Ikväll tänkte jag ta ett krafttag med disken, ingen höjdaruppgift men vad gör man inte för sitt hem, sitt mecka...
Är allmänt glad i dag, vet inte varför. Just doing it...

Nehe, ett powernapp sen är man duktigt med på banan igen..


Here for the party!

Måndag, den mest sura dagen i veckan.
Men idag har den funkar alldeles ypperligt bra.
Jobbet har flytit på kanon bra och allt har funkat som det ska. Bra väder dessutom, rena sommarvärmen ett tag.
Har lite svårt att smälta Manchester emellan, det var nog något av det bästa och häftigaset jag upplevt.
Tror Manchester är en stad jag skulle trivas i, 5 miljoner männsikor men inte en skymt av Stockholms stressen.
Varje gång jag varit i Sthlm ska det stressas, alla i hela staden är stressade och man börjar ju gråta bara man tänker på det. Tacka vet jag Manchester på alla plan, stor stad, men ändå så gemytlig. Top rank..
En hel arbetsvecka ligger framför fötterna, känns bra att vara hemma igen efter en kort avstickare.
Fredag är det fest, med Eniro. Dom har julfest på Fula Firren och dom bjöd dom in Kalmars hetaste avslutar i nattlivet för att få lite klass på tillställningen. Nja, inte riktigt hela sanningen, men Tobbe jobbar där så har tog med sig lite klassgäster. Mer sanning i det..
Julen flåsar oss i nacken, känns också bra, blir fira jul hos morsan i henne nya lya. Kan bli mycket trevligt, har ju några dåliga julaftnar i ryggen och för en gångs skull ser jag fram emot det. Julen, ja det är egentligen bara att byta pengar, men jag ser fram emot den lite mer i år.

"I´m gonna love you, until it hurts."

//

Manchester

Ojoj, Vilken resa, vilken upplevelse.
Resan startade här i Kalmar, kl 05.00 i fredags då vi satte oss i bilen för en lagom resa till att börja med. 30 mil Malmö och därefter möta upp med Danne för avfärd emot KöpenDanmark.
Väl på Kastrup flöt allt på och flyget tog oss så säkert till Manchester, där vädret var sju gånger bättre, sol och en tio plus grader. Taxi till hotellt, knallhattarna i England kör på fel sida, en aningen otäckt tyckte jag men vi kom till hotellet som var ett bra hotell, centralt och bra rum.
All Bar One var nästa punkt, där det blev ett par öl med lite Tapas och den rundan slutade med ett Powernapp på hotellet.
Vi hade senare tänkt käka gott, men det verkade som om hela Manchester skulle ut och äta, det fick bli Pizza Hut för våran del. Magiskt gott var det, men ingen vidare klass.. Sen gav vi vika för nattlivet och mer minns jag inte...

Lördag, matchdag!
Taxi ut till Old Trafford redan vid 10, en sväng utanför Arenan och ett besök i den giganstiska Fanshopen.
Sen satt vi på puben till två, drack öl, sjöng och sjöng ännu mera, Mäktig kultur i England, dom kan sjung dom grabbarna..
Matchen isig, häftigt. Vi satt 3 meter i från planen, såg Ronaldo svischa förbi med ett par överstegare. Rooney är en satt bit i verkligheten, inget man gärna springer in i.
Och Old Trafford, dom snackar om Kalmar Arena. Kalmars är rena korparenan jämfört med Old trafford.

Kan meddela att Manchester har en fin utsikt några trappor ner, något magiskt.


Ojojoj, Sarah, you make my world spin..

Nehe, hörs

Unpredictable.

Har precis laddat över musiken till MP3:an inför resan imorgon, kl står på 23.21. Dags att knyta sig snart med tanke på att man ska upp kl 05.00 för transport till Köpenhamn, Kommer nog vara monstertrött men det går ju alltid att sova i bilen...
Har fortfarande lite kvar att packa, eller ja, nästan hela faderullan. Men det löser sig alltid tycker jag.
Har lyckats föra över Bones nya skiva på MP3:an, mäkta nöjd över den bedriften. Inte alls lätt när man har IQ badboll när det gäller datorer, men jag lär mig så sakta...
Imorgon vid denna tiden sitter man i Manchester och gottar sig kan jag tänka mig, ska bli riktigt kul att se Englands vidder och se lite riktig fotboll. Det är ju lite kultur där må man säga..
Måste hinna med att duscha också, så det är lite att styra med. Sen får man inte glömma bort att sova också, det är ju en ganska viktig grej sådär emellanåt. Hah!

Nehe, nu loggar jag ut och återkommer efter resan. Det är vä säkerligen inte så mnga som läser min blogg, men för er som gör det så återkommer jag med smaskig info om England och dess bedrifter..

Ha en underbar helg, Love Each Other!


Stenis.


Oh god!

Det ringde precis ifrån Norge, det blir inget mer där.
Vet i fan va det är med dom, men ärligt talat gör det inte ett skit.
Känns faktiskt ganska skönt att vara på hemmaplan och leva vardagen.
Även om jag inte misstrivdes i Norge, men hemma är ta mig fan hemma.
Tycker lite synd om Kalle som leva upp lite när jag var med i Norge, men han fixar det säkerlgen själv också.
Ensam är stark! Så nu är det tillbaka till Uffe, och livet i Kalmar och mitt älskade Harrys.
I morgon 05.00 går bilen emot Köpenhamn för att ta oss till flyget, sen bär det av upp i det blå för Manchester.
Kommer säkerligen bli sjukt kul, goa gubbs och bra fotboll. Vad mer kan man begära?
Känner mig ett uns piggare nu efter gårdagen, köpte mig en Cola och en Marabou Nonstop, så nu är man snart i fas.

Nehe, lite Bones nu så är livet på topp!

Yours Truly,


If I go for a coffe, I might end up drunk.

Idag är inget kul, bakis symboliserar man utan probelm idag. Usch säger jag bara, måste nog vara den värsta bakfyllan någonsin. Igår var det dock sjukt trevligt, smaklig tacosbuffé och god öl, sen bowlingen på Harrys sviker ju aldrig ens förväntningar. Därefter var vi på Ernesto, och The Rock. Där flödade spriten, men det var sjukt lite folk.
Sen blev jag knöka full och gick ner till Fula Fisken, där var det bättre drag.
Men jag gav mig ganska snabbt och traskade hemåt för en lugn och trygg tillvaro isängen.
Nu har jag iaf vaknat, kl13.49, precis snackat med Kalle och sen beställt pizza ifrån Milano.
Fan så gott..


Later...

Right back at ya´!

Jaha, idag har man varit i Uffes tjänst. Funkat bra och faktiskt lite skönt att vara tillbaka om bara så för en dag.
Mor min fyller 60 år idag, 60 år, inte illa det. Det är väl det man kallar livserfarenhet.
Ska förbi där en kurva och gratta till henne...
Mollys blir därefter nästa stopp, med Kalle och Kim. Lite tacos buffé, lite sprit och sen bowling på Harrys.
Sen får vi se vart det leder...
Imorgon day off hur eller hur, måste nog ta riktigt tag i städningen så allt är i fas till julen.
Då ska man ju tydligen har julstädat säger dom bevingade, jag nöjer mig oftast med som det är. Men va fan.
Kan ge er ett rocktips här också utav bara farten, The Bones nya är mäkta bra.
Kika in här, gör en investering på Ginza och blir en platta rikare, en platta med riktig bra rock på.

www.myspace.com/thebonesrocknroll


Plenty good.

Leva Lycklig!

Fan, jag bli så less.
Att inte folk kan väga av situationer, liksom lära sig när man är en riktig jävla pain.
Har insett nu att det mesta jag åstadkommit känns som riktiga missar.
Jag blir spyfärdig när jag ser, eller bara får en tanke jag blir förbannad och kan dom j-vlarna inte gadda ihop sig någon annanstans där det inte berör mig ett j-vla skit.
Dom är nog dom mest självupptagna jag träffat under mina korta livstid.
Det är verkligen vi, resten skiter vi i.
Man kan vara ego, man kan vara sin egen lyckas smed. Men det finns gränser.
Jag är förmodligen inte idealet på något sätt, men jag tror jag kan sköta mitt snyggt på något förunderligt sätt. Även om man gjort ett par riktiga djupdykningar. Men att ena stunden idiot föklara, därefter kanske det är bullbak och det passar ju allt givetvis in för vi har ingen heder. Nä fy fan, vilket skit.

Men det finns gränser. "Just been banged, so did you..."


Nu ska jag leva lycklig iaf.

Woke up in my boots this morning.

"I here the angels singing, I think they sing my song"

Day off idag, vaknade tidigt okej slog ett par snabba på Facebook, inge nytt.
Kollade mailen, lika inaktivvt där.
Så det fick bli en släng på bloggen,
Hur eller hur så är det day off idag, inte direkt vad jag är van vid men det känns ganska skönt må jag säga.
Tänkte styra upp min lägenhet, inte riktigt i ordning här när man i princip vände upp och ner på väskan för att få ut det längst ner, smidigt på ett sätt, en aningen osmart må tyckas kanske på ett annat sätt.
Men så är det, just fuckin´deal with it,
Tänkte jobba lite imorgon, sen gå ut på stadens gator och röja lite. Ge Kalmar mig dos, vet inte om stan behöver det, men jag behöver det. So bad,
Sen är det day off på Torsdag också, för att stiga upp i ottan Fredag morgon för att åka till Kastrup igen, (Var ju typ där igår) men nu bär det av emot Manchester. Ska bli kul som fan, se lite engelsk fotboll på Old Trafford. Mäkta!

Nehe nu måste jag styra lite..

I´m taking off, and I don´t care at all

Diamonds made me heartbroken.

Jaha då, då var man hemma i Sverige igen, känns riktigt skönt att vara hemma i tryggheten även om det är kanon i Norge så.. Men det är alltid bäst hemma.
Igår va det iaf Köpenhamn med Joy, Oskar, Hoffa, CH, Simson, och Victor.
Flög dit från Trondheim och mötte upp boysen på Hard Rock Cafe, hade dessförinnan spenderat farligt mycket pengar på dansk taxiverksamhet genom att ta mig från a till b. Men det funkade..
En liten stos på Ströget ner emot en bar där vi tog oss ett par öl och lyckades få Guns N Roses i högtalarna, mycket trevlig pub med god öl iaf..
Sen var det ytterligare en sväng på Ströget där mimare och andra artister håll staden livad utmed skyltfönsterna, givetvis skulle Ch och Victor ta bild vid varje tillfälle som gavs och vi fick lite senare för oss att vi skulle åka skridskor på isbanan på torget. Men uthyrningschefen insåg situationen och det blev inga skridskor pga lite mycket fylla..
Tillbaka till hotellt, där Ch blev grundlurade av Joy och co, genom att säga att det fanns pool på hotelltet, så CH hoppade i badbrallerna och begav sig ner emot lobbyn och frågade receptionisten om poolen, men det fanns ingen pool så där det stod CH.
Men vi snabbduschade och tog ett par stärkande och begav oss senare i Taxi ner emot Stora Vega.
The Bones klev in på scenen och visades taktpinnen för danskarna, tror Mackan i Bones blev en aningen chockad när han så oss röja på golvet..
Men allt det goda hr ju ett slut så även The Bones spelning, men vi gled in backstage och drack gratisöl och snackade med all möjlig folk.. Fick även se huvudnumret Volbeat ifrån backstage, man insåg lite då att spela live inför en massiv publik är nog mäkta häftigt, ialla doser..
I morse var vi mindre starka, och jag låste in mitt kort till rummet på rummet så det blev språngmarsch till receptionen, blev lite körigt med tanke på att taxin emot tåget väntade.

Men jag är hemma iaf, en spelning rikare.

he´s back!

Äntligen tillbaka i Schweden efter två veckors jobb i Norge, en Boneskonsert med backstage röj med benen...
Riktigt kul.
Orkar inte mer nu, men nu är jag i stan, så..

Sleep with one eye open..

If I can dream

Sitter har nu, laddar infor hemresan imorgon. Eller ja, hemres blir det ju inte alls, blir ju direkt till kopenhamn.
Var ute igår med Thomas, rorkrokaren, en lugn kvæll men anda valdigt rolig. Hamnde på en Engelsk pub med livemusik och en jadrans massa folk. Urtrevligt.
Hade fått två inlagg så jag, ett vettigt som ger ne råg i ryggen. Alltid kul med respons från lite andra håll.
Nu har två veckor avverkats har i Norge, har funkat bra tycker jag och nu blir det en veckas ledighet och sen tillbaka for två veckors arbete innan jul. Kanns bra faktiskt. Nehe, nu ska jag in och kolla om tvatten e klar.

Syns på Harrys!

RSS 2.0